για επικοινωνία: aristerastikarditsa@gmail.com

για επικοινωνία: aristerastikarditsa@gmail.com

αριστερά στην Καρδίτσα | facebook

Κυριακή 12 Μαΐου 2013

«ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ ΘΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΟ ΧΑΚΙ»- ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΒΑΛΟΥΜΕ!!!


Της ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
 Η κυβέρνηση προχωρά σε προληπτική επιστράτευση των εκπαιδευτικών μετατρέποντας την απεργιακή κινητοποίησή μας (και κάθε απεργιακή κινητοποίηση) σε ιδιώνυμο αδίκημα, φανερώνοντας το αποΦΑΣΙΣΤΙΚΟ της πρόσωπο.
Η προληπτική επιστράτευση, που επιχειρεί η κυβέρνηση πρέπει να ηττηθεί, όπως και τα σχέδια για περιορισμό του δικαιώματος της απεργίας. Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ - Η ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΜΑΣ ΠΑΛΗ ΘΑ ΤΗ ΣΠΑΣΕΙ.

Με τη συμμετοχή μας στη Γενική συνέλευση την Τρίτη 14/5 στις 7μμ στο 1ο ΓΕΛ υπερασπίζουμε μαζικά τον απεργιακό μας αγώνα, δηλώνουμε ότι δεν θα υποταχτούμε στην πολιτικής της καταστολής, της περιστολής της δημοκρατίας, της πολιτικής που θέτει την κοινωνία μας «στο γύψο»
 Όλοι οι εργαζόμενοι, οι νεολαίοι ακόμα και αυτοί που ήταν επιφυλακτικοί ή και ενάντια (για τους λόγους τους) απέναντι στις κινητοποιήσεις μας πρέπει να σταθούν αλληλέγγυοι στον αγώνα μας. Να κάνουμε πράξη το σύνθημα που φωνάζουμε στις διαδηλώσεις ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ-ΓΟΝΕΙΣ-ΜΑΘΗΤΕΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ.
Να πραγματοποιηθεί ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 13/5 με τη συμμετοχή εργαζομένων δημοσίου και ιδιωτικού τομέα, φοιτητών, σπουδαστών, μαθητών, για να υπερασπίσουμε το δικαίωμα της απεργίας, το δικαίωμα στη δουλειά, το δικαίωμα των νέων στις σπουδές, το δικαίωμα όλου του λαού στις πολιτικές και συνδικαλιστικές ελευθερίες. Δικαιώματα που αφορούν ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ, σημερινούς και αυριανούς.
ΔΙΔΑΣΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΑΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ
ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ
τα μέλη του ΔΣ της ΕΛΜΕ Καρδίτσας
Αλεξάκος Φώτης-Γκαραγκάνη Λένα-Σδόγγος Θανάσης-Φυτσιλής Αλέξης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου