για επικοινωνία: aristerastikarditsa@gmail.com

για επικοινωνία: aristerastikarditsa@gmail.com

αριστερά στην Καρδίτσα | facebook

Σάββατο 20 Μαΐου 2023

το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ(μ-λ) για το Ν.Καρδίτσας

Δραγούτσου Χρύσα του Στέφανου

Γεννήθηκε το 1958  στα Τρίκαλα, από γονείς φτωχούς βιοπαλαιστές που τη διαπαιδαγώγησαν με τα κομμουνιστικά ιδανικά. Οργανώθηκε σε μικρή ηλικία στην Κ.Ν.Ε. και στη συνέχεια, στα φοιτητικά της χρόνια, εντάχθηκε στις Αγωνιστικές Κινήσεις και αργότερα στο Κ.Κ.Ε.(μ-λ). Πτυχιούχος του Ιστορικού-Αρχαιολογικού τμήματος της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης, εργάστηκε για πολλά χρόνια στην ιδιωτική εκπαίδευση και σήμερα αυτοαπασχολούμενη ως αγρότισσα. Με συνεχή παρουσία στο λαϊκό κίνημα, πήρε μέρος σε κάθε αγώνα με τους ανθρώπους του μόχθου και της δουλειάς, για μια καλύτερη ζωή, ενάντια στον πόλεμο, για ειρήνη και προκοπή. Έχει τρεις κόρες, όλες τους ενταγμένες στο κίνημα.


Καπνιάς Στέφανος του Ευάγγελου

Γεννήθηκε το 1963 στην Καρδίτσα. Πτυχιούχος του Πανεπιστήμιου Μακεδονίας (πρώην ΑΒΣΘ). Ζει και εργάζεται ως λογιστής στη Καρδίτσα. Από τα φοιτητικά του χρόνια δραστηριοποιήθηκε στο φοιτητικό και λαϊκό κίνημα. Διετέλεσε για χρόνια μέλος Διοικητικών Συμβουλίων στο Σύλλογο Λογιστών Καρδίτσας, στην Ομοσπονδία Γονέων κ.α. και έχει συνεχή παρουσία και δράση στα γενικά όσο και στα τοπικά ζητήματα, σε όλες τις τοπικές πρωτοβουλίες κοινής δράσης. Υποψήφιος με το ΚΚΕ(μ-λ) σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις από το 2004 μέχρι και σήμερα. Είναι παντρεμένος και έχει δύο γιούς.        




Κυρίτσης Απόστολος του Θωμά

Γεννήθηκε στην Καρδίτσα το 1960. Απόφοιτος της Φαρμακευτικής Σχολής του ΑΠΘ, ζει και δουλεύει ως φαρμακοποιός στη Καρδίτσα. Συμμετείχε στο φοιτητικό κίνημα και υπήρξε μέλος του ΔΣ του συλλόγου φοιτητών της σχολής του. Δραστηριοποιείται συνδικαλιστικά στο χώρο των φαρμακοποιών όπου για πολλά χρόνια εκλέγεται μέλος ΔΣ στο Φαρμακευτικό Σύλλογο Καρδίτσας και αντιπρόσωπος στην Ομοσπονδία (ΟΣΦΕ). Έχει μόνιμη και συνεχή παρουσία στις τοπικές δράσεις και πρωτοβουλίες. Υποψήφιος με τους συνδυασμούς που υποστήριζε το ΚΚΕ(μ-λ) σε όλες τις βουλευτικές εκλογές από το 1989 μέχρι και σήμερα. Είναι παντρεμένος με την φαρμακοποιό Ελίνα Οικονόμου και έχουν δύο παιδιά, το Θωμά και την Κατερίνα.    




Σαγξαρίδου Δέσποινα του Γεωργίου

Γεννήθηκε στην Κοζάνη το 1992. Απόφοιτη του τμήματος Βιολογικών Εφαρμογών και Τεχνολογιών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Στα φοιτητικά της χρόνια εντάχθηκε στα σχήματα των Αγωνιστικών Κινήσεων ΑΕΙ-ΤΕΙ και συμμετείχε ενεργά στις μεγάλες κινητοποιήσεις του 2011 ενάντια στον νόμο Διαμαντοπούλου και αργότερα ενάντια στο σχέδιο Αθηνά. Ζει και εργάζεται στη Θεσσαλονίκη με ενεργό συμμετοχή στο λαϊκό και εργατικό κίνημα μέσα από τις γραμμές του ΚΚΕ(μ-λ) και στα σχήματα της Ταξικής Πορείας.






Φιλίππου Νικόλαος του Γεωργίου

Γεννήθηκε το 1962 στο Καροπλέσι Καρδίτσας. Απόφοιτος της παιδαγωγικής Ακαδημίας Τρίπολης και νυν συνταξιούχος εκπαιδευτικός. Από τα μαθητικά του χρόνια δραστηριοποιήθηκε στο μαθητικό κίνημα με τις οργανωμένες δυνάμεις της Π.Μ.Σ.Π. και στη συνέχεια μέσα από τις γραμμές του ΚΚΕ(μ-λ). Ως ενεργός δάσκαλος, διετέλεσε μέλος Διοικητικών Συμβουλίων σε διάφορους συλλόγους ανά την Ελλάδα είτε με σχήματα κοινής δράσης είτε με τις Αγωνιστικές Κινήσεις . Τα τελευταία 25 χρόνια ζει και εργάζεται στην Καρδίτσα, με συνεχή συνδικαλιστική και πολιτική παρουσία και δράση. Έχει ένα γιο και μια κόρη.

  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου