για επικοινωνία: aristerastikarditsa@gmail.com

για επικοινωνία: aristerastikarditsa@gmail.com

αριστερά στην Καρδίτσα | facebook

Δευτέρα 1 Μαΐου 2023

πολιτική ομιλία στο Φράγκο

Με πολιτική ομιλία στο χωριό Φράγκο, επισκέψεις σε χωριά και διακίνηση προεκλογικού υλικού συνεχίστηκαν και τις προηγούμενες ημέρες οι πολιτικές παρεμβάσεις του ΚΚΕ(μ-λ) για τις εκλογές της 21 Μάη. Επίσης, την Παρασκευή 28/4, ενόψει της πρωτομαγιάτικης συγκέντρωσης, έγινε αφισοκόλληση και μοίρασμα προκήρυξης στη κεντρική πλατεία της Καρδίτσας.
Όπως δεν έλειψε από καμιά πολιτική μάχη έτσι και στη μάχη των εκλογών το ΚΚΕ(μ-λ) είναι παρών. Θεωρώντας τις εκλογές σαν μια πολιτική μάχη και όχι σαν μια ατομική στάση, το ΚΚΕ(μ-λ) παρεμβαίνει στο λαό και κατά την προεκλογική περίοδο και προσπαθεί οργανωμένα να προωθήσει τις απόψεις του συμβάλλοντας στη συγκρότηση της εργατικής τάξης και του λαού. Κόντρα στα κυρίαρχα κόμματα του συστήματος αλλά και κόντρα στην Αριστερά της ήττας και του συμβιβασμού. 
Χωρίς αυταπάτες και υπενθυμίζοντας ότι «αν οι εκλογές άλλαζαν τα πράγματα, θα τις είχαν παράνομες», το ΚΚΕ(μ-λ)  ζητά την ψήφο του λαού όχι για να του λύσει τα προβλήματα αλλά σαν μια αμοιβαία δέσμευση, σαν στήριξη/ενίσχυση της γραμμής της ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ, του ΑΓΩΝΑ, της ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ και της ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ με το σύστημα. 
Για το αύριο το λαού, για ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ και ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου