για επικοινωνία: aristerastikarditsa@gmail.com

για επικοινωνία: aristerastikarditsa@gmail.com

αριστερά στην Καρδίτσα | facebook

Κυριακή 14 Μαΐου 2023

προεκλογικές παρεμβάσεις του ΚΚΕ(μ-λ)

Πολιτική ομιλία στη Κρανιά (14/5)
Σε καθημερινή σχεδόν βάση, συνεχίστηκε και αυτή την εβδομάδα η προεκλογική δράση του ΚΚΕ(μ-λ). Όπως δεν έλειψε από καμιά πολιτική μάχη έτσι και στην πολιτική μάχη των εκλογών το ΚΚΕ(μ-λ) είναι παρών.
 
Μέχρι τώρα έγιναν επισκέψεις στα χωριά Καρδιτσομάγουλα, Λεοντάρι, Προάστιο, Ανάβρα, Ματαράγκα, Αρτεσιανό, Σταυρό, Κέδρο, Κυψέλη, Πεδινό, Αχλαδιά, Ριζοβούνι, Κρανιά, Πασχαλίστα, Φράγκο, Μαραθέα, Αγία Τριάδα, Μαγούλα, Μαγουλίτσα, Σοφάδες, Καρποχώρι, Αγιοπηγή κ.α. Το πρωί του Σαββάτου 13/5 έγινε παρέμβαση στη κεντρική πλατεία της Καρδίτσας με τραπεζάκι και προεκλογικά έντυπα ενώ σήμερα Κυριακή έγινε πολιτική ομιλία στη Κρανιά. Για τη Δευτέρα 15/5 έχει προγραμματιστεί ομιλία στη Μητρόπολη (8 μμ στο καφενείο ΚΟΥΤΖΑΜΑΝΗ) ενώ τη Τρίτη 16/6 θα γίνει εκδήλωση-ομιλία στη Καρδίτσα (στη Δημοτική Αγορά, 8 μμ στο καφέ ΡΟΠΤΡΟΝ). 
Κέδρος

Με ομιλίες, συζητήσεις, αφίσες, φυλλάδια κλπ, μέσα στο λαό και μαζί με το λαό, σε χώρους δουλειάς, σε χωριά, σε καφενεία, σε συνοικίες και αλλού το ΚΚΕ(μ-λ) παρεμβαίνει για να κάνει γνωστές τις απόψεις του, να ξεσκεπάσει τα ψέματα των κυρίαρχων, να χτυπήσει τις κοινοβουλευτικές αυταπάτες, να ενισχύσει τη γραμμή της Οργάνωσης και του Αγώνα, να ενισχύσει την κομμουνιστική-επαναστατική γραμμή.
 
ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ και τα συμπληρώματά τους ετοιμάζουν την επόμενη μαύρη μέρα σύμφωνα με τις επιταγές των ιμπεριαλιστικών αφεντικών τους και του ντόπιου κεφαλαίου.
Δεν είναι «απάντηση» οι κοινοβουλευτικές αυταπάτες που καλλιεργεί η αριστερά "μας"
Πεδινό
Η απάντηση χτίζεται στην πάλη, στην Αντίσταση και την Οργάνωση λαού και νεολαίας! 
Αυτήν την κατεύθυνση πάλεψε με συνέπεια και αποφασιστικότητα το ΚΚΕ(μ-λ) όλα τα προηγούμενα χρόνια! Αυτήν την κατεύθυνση προβάλλει και παλεύει και στις εκλογές! Με αυτήν την κατεύθυνση και την «Πρόταση Συντονισμού και κοινής δράσης Αριστερών Οργανώσεων και Συλλογικοτήτων» που έχει καταθέσει από τον προηγούμενο Σεπτέμβρη θα συνεχίσει την πάλη του την επομένη των εκλογών! 
Αυτήν την κατεύθυνση στηρίζει η ψήφος στο ΚΚΕ(μ-λ)! 


Ανάβρα






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου