για επικοινωνία: aristerastikarditsa@gmail.com

για επικοινωνία: aristerastikarditsa@gmail.com

αριστερά στην Καρδίτσα | facebook

Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023

Θεοδωρικάκος και Οικονόμου στην Καρδίτσα

Την Καρδίτσα επισκέφτηκαν σήμερα οι Θεοδωρικάκος και Οικονόμου στα πλαίσια των προεκλογικών εξορμήσεων της ΝΔ. Όπως διαβάσαμε στα τοπικά ΜΜΕ οι Θεοδωρικάκος και Οικονόμου μαζί με τους τοπικούς υποψήφιους της ΝΔ περιόδευσαν στη λαϊκή αγορά και το εμπορικό κέντρο της πόλης ενώ επισκέφτηκαν και Παλαμά, Σοφάδες κ.α.
Μόνο ως πρόκληση μπορούμε να θεωρήσουμε αυτήν την επίσκεψη του πρώην Υπουργού Προστασίας του Πολίτη όταν μόλις μια μέρα πριν (χθες Τρίτη 6/6) στα δικαστήρια Καρδίτσας είχαμε ακόμα δύο μαζικές δίκες συμπολιτών μας για την πολιτική και συνδικαλιστική τους δράση. Στη πρώτη δίκη, για άλλη μια φορά δικάζονταν 17 αγωνιστές που συμμετείχαν σε κινητοποίηση που έγινε τον Ιούλιο του 2021 ενάντια στην εγκατάσταση ανεμογεννητριών στα Άγραφα (ΕΔΩ) ενώ στη δεύτερη δίκη, επίσης για πολλοστή φορά, κατηγορούμενοι είναι 10 αγρότες που συμμετείχαν σε αγροτική κινητοποίηση που έγινε τον Φλεβάρη του 2020 (ΕΔΩ).
Θεοδωρικάκος και Οικονόμου μαζί με τους δικούς “μας” Τσιάρα-Κωτσό-Σκόνδρα κλπ θα μας πουν ξανά για το ΣΤΑΘΕΡΑ-ΤΟΛΜΗΡΑ-ΜΠΡΟΣΤΑ της ΝΔ. Ούτε λίγο-ούτε πολύ, μας απειλούν ότι σταθερά και τολμηρά θα συνεχίσουν και θα εντείνουν την ίδια αντιλαϊκή πολιτική που ροκανίζει το λαϊκό εισόδημα, φτωχοποιεί το λαό, αφαιρεί δικαιώματα και κατακτήσεις, ποινικοποιεί τους αγώνες και με ΜΑΤ και δικαστήρια χτυπά κάθε κινητοποίηση λαού και νεολαίας. Από την άλλη, θέλουν να τρομοκρατηθεί ο λαός και να θεωρήσει “δεδομένη” και “ανίκητη” τη νέα άγρια επίθεση που ήδη εξαγγέλλεται (εαρινή έκθεσηΚομισιόν, ανακοίνωση Στέιτ Ντιπάρτμεντ, δηλώσεις Στουρνάρα κ.α.). Ανάχωμα σ’ αυτή τη νέα επίθεση που φέρνουν και στις χειρότερες μέρες που έρχονται δεν είναι τα εκλογικά ποσοστά και οι νέες κοινοβουλευτικές αυταπάτες, ούτε είναι οι προτάσεις νόμου και οι τροπολογίες στη βουλή. Το μόνο ανάχωμα είναι ο λαός και οι αγώνες του. Για ζωή με δικαιώματα, για το μέλλον που μας αξίζει. 
ΣΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου