για επικοινωνία: aristerastikarditsa@gmail.com

για επικοινωνία: aristerastikarditsa@gmail.com

αριστερά στην Καρδίτσα | facebook

Τρίτη 13 Ιουνίου 2023

το ΚΚΕ(μ-λ) παρών στην πολιτική μάχη των εκλογών

πολιτική ομιλία στο Ρούσσο (11/6)
Με επισκέψεις και ομιλίες σε χωριά, με αφίσα και προκήρυξη, με συσκέψεις και συζητήσεις, το ΚΚΕ(μ-λ) είναι παρών και στην πολιτική μάχη των εκλογών της 25 Ιούνη. Με επίγνωση ότι οι εκλογές είναι το “γήπεδο” του αντίπαλου, το ΚΚΕ(μ-λ) παρεμβαίνει για να προωθήσει τις πολιτικές του θέσεις και απόψεις, να αντιπαρατεθεί στις κόμματα του συστήματος αλλά και στις δυνάμεις του συμβιβασμού, να χτυπήσει την απογοήτευση και την παραίτηση, να προβάλει τη γραμμή για ΟΡΓΑΝΩΣΗ-ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ-ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ.
Μπροστά στην κάλπη της 25ης Ιούνη, το ΚΚΕ(μ-λ) απευθύνεται στον κόσμο του μόχθου και της δουλειάς, στη νεολαία και στο κόσμο του αγώνα και τους καλεί, να γυρίσουν την πλάτη στους κυρίαρχους, να αρνηθούν τις εκλογικές και κοινοβουλευτικές αυταπάτες, να αρνηθούν τις λογικές της ήττας. 
Αρτεσιανό (12/6)
Να αψηφήσουν τους εκλογικούς εκβιασμούς και τα ψευδοδιλλήματα. Να στηρίξουν, να ενισχύσουν και στην κάλπη την κατεύθυνση που παλεύει το ΚΚΕ(μ-λ). Να δηλώσουν με την ψήφο τους, ότι θα είναι παρόντες και την επόμενη μέρα. Με την οργή τους. Με τα δίκια τους. Με τη συμμετοχή τους στους αγώνες που έρχονται. Για ζωή και δουλειά με δικαιώματα ενάντια στον ιμπεριαλισμό και τον πόλεμο. Για το μέλλον που μας αξίζει.  
Γιατί ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ. 
Γιατί ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ.
Γιατί ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ - ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ, ΛΑΕ, ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΣΕΙΣ.
Φανάρι (8/6)
Με ΟΡΓΑΝΩΣΗ του λαού εκεί που εργάζεται, σπουδάζει, κατοικεί. Με σωματεία, συνδικάτα και συλλόγους, όργανα πάλης στα χέρια των εργατών, των αγροτών, των φοιτητών και όχι κυβερνητικά ή συνδιαχειριστικά παραρτήματα.
Με τη γραμμή της ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ–ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ και όχι της διαπραγμάτευσης και της συνδιαλλαγής που οδηγούν στο συμβιβασμό και στην υποχώρηση.
Με ΚΟΙΝΗ ΔΡΑΣΗ και ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ οργανώσεων και αγωνιστών που θέλουν να υπηρετήσουν τη λαϊκή υπόθεση.



Σέκλιζα (11/6)

Αγναντερό (12/6)

Αρτεσιανό (12/6)

Κανάλια (8/6)

Κρανιά (12/6)

Μαγούλα (12/6)

Παλαιοχώρι (12/6)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου