για επικοινωνία: aristerastikarditsa@gmail.com

για επικοινωνία: aristerastikarditsa@gmail.com

αριστερά στην Καρδίτσα | facebook

Παρασκευή 23 Ιουνίου 2023

Θέλουμε να δυναμώσει η κόκκινη ελπίδα! Ψηφίζουμε όπως οργιζόμαστε! Όπως ελπίζουμε! Όπως παλεύουμε! Ψηφίζουμε ΚΚΕ(μ-λ)

Παλαμάς (22/6)
Με πολιτική ομιλία στον Παλαμά, με επισκέψεις σε χωριά και με μόνιμη παρουσία στην κεντρική πλατεία της πόλης συνεχίστηκαν τις τελευταίες ημέρες οι προεκλογικές παρεμβάσεις του ΚΚΕ(μ-λ) στην Καρδίτσα. Με τις μικρές του δυνάμεις, με επισκέψεις και ομιλίες σε χωριά, με την αφίσα του και την προκήρυξη, με συσκέψεις και συζητήσεις, το ΚΚΕ(μ-λ) αξιοποιεί την προεκλογική περίοδο για να έρθει σε επαφή με το λαό, να κάνει γνωστές τις απόψεις του και να συμβάλλει στη συγκρότηση του λαϊκού παράγοντα.
Κόντρα στις κοινοβουλευτικές αυταπάτες, κόντρα στα προεκλογικά διλήμματα και τους εκβιασμούς, το ΚΚΕ(μ-λ) προβάλλει τη γραμμή «στο δρόμο λαέ μπορείς να τους νικήσεις». Είναι η μόνη ρεαλιστική απάντηση που έχει ο λαός από τις 26/6 και μετά. Είναι η γραμμή για την επόμενη μέρα των εκλογών. Αυτό που απαιτείται απέναντι στην άγρια επίθεση που έρχεται.
Όπως τόνισε ο ομιλητής, σ’ αυτή τη προεκλογική περίοδο φάνηκε ότι κανένα από τα κόμματα του συστήματος ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. Το πρόγραμμα όλων τους είναι η Εαρινή Έκθεση της Κομισιόν και η γραμμή που έδωσε το Στεητ Ντιπαρτμεντ. 
Η απαίτηση της ΝΔ για «μεγάλη αυτοδυναμία» είναι απαίτηση αυτών των ξένων αφεντικών που θέλουν ισχυρή κυβέρνηση για την προώθηση του σύμφωνου σταθερότητας και της μεγαλύτερης εμπλοκής στα ιμπεριαλιστικά πολεμικά σχέδια.
Απέναντι στην «παντοδυναμία» της ΝΔ, είναι απάτη οι υποτιθέμενες κοινοβουλευτικές απαντήσεις των ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ. Είναι ανάχωμα όχι στη ΝΔ αλλά στην πάλη του λαού. Ούτε είναι ανάχωμα στη ΝΔ οι διάφορες κοινοβουλευτικές (αυτ)απάτες για 6κομματική-7κομματική-8κομματική… βουλή. Τις ίδιες κοινοβουλευτικές (αυτ)απάτες καλλιεργεί και η ηγεσία του ΚΚΕ που επιδίδεται να παρουσιάζει κομματικές συγκεντρώσεις σαν «κινητοποιήσεις». Άραγε αυτό σημαίνει το «μόνο  ο λαός σώζει το λαό»?
Το ΚΚΕ(μ-λ) καλεί το λαό και τη νεολαία να αρνηθούν την υποταγή σε όλα τα κάλπικα δεξιά και «αριστερά» εκλογικά διλήμματα, να αρνηθούν το τσουβάλιασμα με διάφορες μη αγωνιστικές πολιτικές ή απολίτικες λογικές που έχει η επιλογή του λευκού/άκυρου/αποχής. Να στηρίξουν και στην κάλπη τη γραμμή της Κοινής Δράσης και του Συντονισμού που το ΚΚΕ(μ-λ) προβάλλει. Τη γραμμή που επιδιώκει να ενισχύσει το ρεύμα αντίστασης που ήδη εκδηλώνεται μέσα στον εργαζόμενο λαό και τη νεολαία.
Θέλουμε να δυναμώσει η κόκκινη ελπίδα!
Ψηφίζουμε όπως οργιζόμαστε! Όπως ελπίζουμε! Όπως παλεύουμε!
Ψηφίζουμε ΚΚΕ(μ-λ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου