για επικοινωνία: aristerastikarditsa@gmail.com

για επικοινωνία: aristerastikarditsa@gmail.com

αριστερά στην Καρδίτσα | facebook

Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

δράσεις και παρεμβάσεις της ΕΛΜΕ Καρδίτσας για την απεργία

Στη χθεσινή (10/9) σύσκεψη στο Παυσίλυπο, παρουσία του ΔΣ της ΕΛΜΕ και δεκάδων εκπαιδευτικών αποφασίστηκαν οι παρακάτω παρεμβάσεις δράσεις:
1.    Τετάρτη 11/9 στις 9.30π.μ. παρέμβαση στον επίσημο αγιασμό στο 6ο Γυμνάσιο Καρδίτσας (απέναντι από το Κολυμβητήριο) με πανό, παρουσία και των συναδέλφων που έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα. 
2.    Τετάρτη 11/9 στις 7μ.μ. στην Κεντρική Πλατεία τραπεζάκι με υλικά της απεργίας –μικροφωνική και μοίρασμα των κειμένων της ΟΛΜΕ προς μαθητές και γονείς.

3.    Πέμπτη 12/9 σύσκεψη στις 7μ.μ. στο αμφιθέατρο του 1ου ΓΕΛ όπου καλούνται σύλλογοι γονέων- 15μελή μαθητών, σωματεία εργαζομένων, αγροτών, εμπόρων κλπ για ενημέρωση για τους στόχους της απεργίας μας και συναπόφαση κοινών δράσεων.
4.    Παρασκευή 13/9 στις 7μ.μ. στην Κεντρική Πλατεία προβολή βίντεο, τραπεζάκι με υλικά της απεργίας –μικροφωνική και μοίρασμα των κειμένων της ΟΛΜΕ προς μαθητές και γονείς.
Η παρουσία κάθε συναδέλφου είναι απαραίτητη για να έχουν επιτυχία οι παρεμβάσεις αυτές.
Τέλος το σημαντικότερο. Το τριήμερο Τετάρτη-Πέμπτη-Παρασκευή οι απεργιακές επιτροπές θα επισκεφθούν σχολεία του νομού για συζήτηση με τους συναδέλφους ώστε να πεισθούν όλοι οι συνάδελφοι για τη συμμετοχή τους στον μεγάλο απεργιακό αγώνα που ξεκινάμε.
ΔΙΔΑΣΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΑΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ
ΦΕΤΟΣ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΑΠΟ  Α
ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ -ΑΓΩΝΑΣ -ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ
ΑΠΕΡΓΙΑ
Το ΔΣ της ΕΛΜΕ Καρδίτσας - Απεργιακές Επιτροπές Καθηγητών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου