για επικοινωνία: aristerastikarditsa@gmail.com

για επικοινωνία: aristerastikarditsa@gmail.com

αριστερά στην Καρδίτσα | facebook

Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2023

παρεμβάσεις για ΛΕΥΚΟ/ΑΚΥΡΟ στις δημοτικές-περιφερειακές εκλογές: Οργάνωση-Αντίσταση-Διεκδίκηση ο δρόμος του λαού!

Με τη θέση για ΛΕΥΚΟ/ΑΚΥΡΟ και με αφίσα, προκήρυξη, παρεμβάσεις στη πόλη και περιοδείες σε χωριά δίνει τη πολιτική μάχη των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών το ΚΚΕ(μ-λ) στη Καρδίτσα. Η γραμμή για ΛΕΥΚΟ/ΑΚΥΡΟ δεν είναι μια γραμμή «αναχώρησης» ή «απόσυρσης» αλλά μια μάχιμη γραμμή που βρίσκει απήχηση. Στις εξορμήσεις και τις παρεμβάσεις είναι πολλοί αυτοί που συμφωνούν και επιδοκιμάζουν, άσχετα από τη στάση τους στη κάλπη. Είναι πολύς ο κόσμος που κατανοεί ότι αυτό το πανηγυράκι με τους «υπερκομματικούς» συνδυασμούς, τα ίδια και όμοια «προγράμματά» τους και τους εκατοντάδες «ανεξάρτητους» υποψήφιους (πάνω από 2.800 οι υποψήφιοι στη Καρδίτσα!) όχι μόνο δεν υπηρετεί το λαό, αλλά στρέφεται ενάντια του! Και είναι πολύς ο κόσμος που κόντρα σ’ όλα αυτά θέλει να εκφράσει το θυμό του, την οργή και την αγανάκτησή του για την αντιλαϊκή πολιτική που καίει, πνίγει και ρημάζει το παρόν και το μέλλον του.
ΛΕΥΚΟ/ΑΚΥΡΟ κόντρα στα κόμματα του συστήματος και τους «ανεξάρτητους» συνδυασμούς τους. Γυρίζουμε τη πλάτη σε ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ που είναι συνεργοί και συνένοχοι στη βάρβαρη πολιτική που φτωχοποιεί και εξαθλιώνει τους εργαζόμενους, που κατεδαφίζει τα λαϊκά δικαιώματα και καταχτήσεις, που εκποιεί το λαό και τη χώρα στο κεφάλαιο και τους ιμπεριαλιστές.
ΛΕΥΚΟ/ΑΚΥΡΟ κόντρα στις αυταπάτες που σπέρνει η αριστερά της ήττας ότι μπορεί να υπάρξει μια «άλλη» τοπική αυτοδιοίκηση, δήθεν στην υπηρεσία του λαού. Αυταπάτες που συνοδεύονται από μία ακατάσχετη προτασεολογία και υπηρετούν την πολιτική του συμβιβασμού και της προσαρμογής.
ΛΕΥΚΟ/ΑΚΥΡΟ κόντρα σε εκλογικές αυταπάτες, κόντρα σε εκλογικίστικες «ενότητες» και συγκολλήσεις «μιας χρήσης».
Η οργή του λαού δεν χωράει στις κάλπες!
Μια και μοναδική πραγματική διέξοδος υπάρχει για το λαό και τη νεολαία: η οργάνωση καιανάπτυξη της μαζικής αντίστασης και διεκδίκησης, η συγκρότηση αγωνιστικών σχημάτων και πρωτοβουλιών σε κάθε πόλη και χωριό, σε κάθε περιοχή, για κάθε μικρό και μεγάλο ζήτημα. Μόνο στις δικές τους δυνάμεις και στη δική τους πάλη μπορεί να στηριχτούν οι εργαζόμενοι. Για να υπερασπιστούν τη ζωή τους, για να διεκδικήσουν ένα καλύτερο αύριο.
Με Οργάνωση-Αντίσταση-Διεκδίκηση για ζωή και δουλειά με δικαιώματα.
Για το σήμερα και το αύριο του λαού, για ζωή και μέλλον. 










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου