για επικοινωνία: aristerastikarditsa@gmail.com

για επικοινωνία: aristerastikarditsa@gmail.com

αριστερά στην Καρδίτσα | facebook

Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2023

αφισοκόλληση για ΛΕΥΚΟ/ΑΚΥΡΟ στις κάλπες

Αφισοκόλληση για τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές έγινε από το ΚΚΕ(μ-λ) στο εμπορικό κέντρο της Καρδίτσας και στον χώρο της βδομαδιάτικης λαϊκής αγοράς. Το ΚΚΕ(μ-λ) καλεί το λαό να ρίξει ΛΕΥΚΟ/ΑΚΥΡΟ στις κάλπες της Κυριακής.
Μπροστά στις δημοτικές-περιφερειακές εκλογές τα κόμματα του συστήματος (ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ) συγκρότησαν τα «ακομμάτιστα» ψηφοδέλτια τους και αλλού σε συνεργασία, αλλού σε «αντιπαράθεση», με τον πιο ξετσίπωτο τρόπο, ζητάν από το λαό να στηρίξει τους συνδυασμούς τους!
Συνδυασμοί που είναι συνεργοί και συνένοχοι στα εγκλήματα που έγιναν ως τώρα σε βάρος της ζωής και των δικαιωμάτων του λαού. Από την πνιγμένη-κατεστραμμένη Θεσσαλία, τον καμένο Έβρο και τα Τέμπη, ως τις στρατιές των «ελαστικών σκλάβων», των εργαζόμενων στους Δήμους και τις Περιφέρειες.
Συνδυασμοί που ανοιχτά στηρίζουν την άγρια αντιλαϊκή πολιτική και στρώνουν το δρόμο για να χειροτερεύσει.
Συνδυασμοί που, όχι μόνο «δεν λένε λέξη» για τη μετατροπή της χώρας σε βάση πολέμου των Αμερικανονατοϊκών φονιάδων, αλλά προσκυνούν και προσβλέπουν σε οφέλη από την κλιμάκωση αυτής της πολιτικής!
Συνδυασμοί που δυσκολεύεσαι να βρεις τις μεταξύ τους διαφορές, αφού όλοι πάνω-κάτω λένε τα ίδια: «όλοι μαζί», «προχωράμε μπροστά», «για τον τόπο μας», «για να είναι ο Δήμος Καρδίτσας ένας Δήμος με ευτυχισμένους ανθρώπους»!
Αυτό το «πανηγυράκι» που στήνουν τα κόμματα και οι παράγοντες του συστήματος, όχι μόνο δεν υπηρετεί το λαό, αλλά στρέφεται ενάντια του!
Αυτό που ονομάζουν «Τοπική Αυτοδιοίκηση» καμιά σχέση δεν έχει με τα δικαιώματα και τα συμφέροντα λαού και νεολαίας. Είναι όργανο προώθησης και επιβολής της αντιλαϊκής πολιτικής του συστήματος. Είναι το εργαλείο «αποκέντρωσης» της επίθεσης, όργανο άμεσης παρέμβασης των ιμπεριαλιστών της ΕΕ σε κάθε περιοχή της χώρας, σύμφωνα με τα δικά τους συμφέροντα και επιδιώξεις.
Απέναντι σε όλα αυτά, μια και μοναδική πραγματική διέξοδος υπάρχει για το λαό και τη νεολαία: η οργάνωση και ανάπτυξη της μαζικής αντίστασης και διεκδίκησης, η συγκρότηση αγωνιστικών σχημάτων και πρωτοβουλιών στις γειτονιές των πόλεων και σε κάθε περιοχή.
Για κάθε μικρό και μεγάλο ζήτημα μόνο στις δικές του δυνάμεις και στη δική του πάλη μπορεί να στηριχτεί ο εργαζόμενος λαός. Αυτή την κατεύθυνση παλεύει και υπηρετεί, αυτήν την κατεύθυνση προτείνει να στηριχτεί με κοινή δράση, το ΚΚΕ(μ-λ). 
Αυτή την κατεύθυνση καλεί τους εργαζόμενους και τη νεολαία, να στηρίξουν ενεργητικά και καθημερινά ενάντια στους συνδυασμούς του συστήματος και την πολιτική του, μακριά από τις αυταπάτες που καλλιεργούν οι δυνάμεις του συμβιβασμού και της υποταγής.






 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου