για επικοινωνία: aristerastikarditsa@gmail.com

για επικοινωνία: aristerastikarditsa@gmail.com

αριστερά στην Καρδίτσα | facebook

Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

προβολή ντοκιμαντέρ της ΠΟΕ-ΟΤΑ

ανακοίνωση του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Καρδίτσας
Η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. στην προσπάθειά της να ανοίξει ένα Δημόσιο διάλογο με τους εργαζόμενους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση αλλά και τους πολίτες και τους κοινωνικούς φορείς για το σοβαρό πρόβλημα της ιδιωτικοποίησης των υπηρεσιών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης,με πρώτη τη Διαχείριση των Απορριμμάτων, προχώρησε στην παραγωγή ενός ντοκιμαντέρ με θέμα: «Εργοστάσια Απορριμμάτων: Το μεγάλο φαγοπότι των εργολάβων».

Η πρωτοβουλία αυτή ανελήφθη για να αναδείξει στο σύνολο της κοινωνίας τις επιπτώσεις της κυβερνητικής απόφασης για την κατασκευή σε όλη την χώρα εργοστασίων Διαχείρισης των Απορριμμάτων με τη μέθοδο των Σ.Δ.Ι.Τ. , για το ανεπανόρθωτο πλήγμα που θα υποστεί το Δημόσιο συμφέρον και το περιβάλλον, αλλά και την επιβάρυνση την οποία θα έχουν οι πολίτες μέσω των Δημοτικών Τελών από την κατασκευή των ιδιωτικών εργοστασίων διαχείρισης απορριμμάτων. Ένα έργο «δώρο» της κυβέρνησης στα μεγάλα επιχειρηματικά και εργολαβικά συμφέροντα.
Με απόφαση του Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Ν. Καρδίτσας το ντοκιμαντέρ θα παρουσιαστεί σε 1η Δημόσια προβολή στο Νομό Καρδίτσας, την Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013, στις 9.00 το βράδυ, στο κέντρο «ΠΑΥΣΙΛΥΠΟ» του Δήμου Καρδίτσας.
Το Δ.Σ. του Συλλόγου  καλεί τους κοινωνικούς φορείς, τους πολίτες και τους εργαζόμενους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση του Ν. Καρδίτσας να συμμετάσχουν, να ενημερωθούν και να αντισταθούν στις καταστροφικές λύσεις που προωθούν κυβέρνηση και τα μεγάλα επιχειρηματικά-εργολαβικά συμφέροντα.
Για το Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                              Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Απόστολος Ταξιάρχης                                         Σωτήριος Σούρλας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου