για επικοινωνία: aristerastikarditsa@gmail.com

για επικοινωνία: aristerastikarditsa@gmail.com

αριστερά στην Καρδίτσα | facebook

Πέμπτη, 11 Ιουλίου 2013

φασιστική επίθεση συμμορίας κουκουλοφόρων σε νεολαίους

καταγγελία του Αντιφασιστικού Αντιρατσιστικού Μετώπου Αλληλεγγύης Καρδίτσας
Το Αντιφασιστικό Αντιρατσιστικό Μέτωπο Αλληλεγγύης Καρδίτσας έγινε αποδέκτης μιας ακόμη καταγγελίας επίθεσης σε νεολαίους της πόλης μας.
Τις πρώτες μεταμεσονύκτιες ώρες της Κυριακής στον χώρο μπροστά στα ΤΕΙ Καρδίτσας ομάδα μαυροντυμένων ροπαλοφόρων επιτέθηκε αρχικά λεκτικά και έπειτα σωματικά σε παρέα νεαρών που έτυχε εκείνη την ώρα να βρίσκεται έξω από τον χώρο του ΤΕΙ. Ρώτησαν τους νεολαίους αν έχουν σχέση με τον χώρο των σχολών και μετά απαίτησαν να σβήσουν συνθήματα που είναι γραμμένα στους τοίχους της σχολής, με τα οποία προφανώς οι παθόντες δεν είχαν άμεση σχέση και το περιεχόμενο των οποίων ενοχλούσε τους κουκουλοφόρους.

Με κρυμμένα χαρακτηριστικά, σαν τους κλέφτες, απείλησαν τα παιδιά της παρέας η οποία αποτελούνταν από νεαρά αγόρια και κορίτσια. Με δυσκολία και αφού προφύλαξαν τις κοπέλες από τις άγριες διαθέσεις των αλητήριων, οι νεαροί τραυματίες μετέβησαν στο νοσοκομείο όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.
Το Αντιρατσιστικό  Αντιφασιστικό Μέτωπο Αλληλεγγύης Καρδίτσας δηλώνει την απερίφραστη καταδίκη σε τέτοιες επιθέσεις που προέρχονται από τους πιο σκοτεινούς χώρους της ιστορίας. Από τα συνθήματα που τους «ενόχλησαν» «ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ», κρίνουμε ότι έχουμε να κάνουμε με την πιο ακραία έκφραση του λεγόμενου «εθνικισμού» που ειδικά στις δύσκολες στιγμές που περνά η χώρα και οι εργαζόμενοι παίζουν το καλύτερο παιχνίδι στην υπηρεσία του συστήματος. Οι ιδέες και οι επιλογές του κάθε πολίτη δεν χρειάζονται την άδεια κανενός. Δεν υπακούμε στα «εγέρθητι» του κάθε ψυχολογικά ανισόρροπου.
ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ!!!

ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου