για επικοινωνία: aristerastikarditsa@gmail.com

για επικοινωνία: aristerastikarditsa@gmail.com

αριστερά στην Καρδίτσα | facebook

Παρασκευή, 12 Ιουλίου 2013

είστε με μας ή με τους τραπεζίτες;

επιστολή της ΕΛΜΕ Καρδίτσας προς τους βουλευτές του Νομού


Κύριοι Βουλευτές του Ν. Καρδίτσας.
Όπως ασφαλώς θα γνωρίζετε, την ερχόμενη εβδομάδα θα κληθείτε να ψηφίσετε για ένα ακόμη «πολυνομοσχέδιο» που αυτήν τη φορά θα έχει ως αποτέλεσμα να προστεθούν στο 1.5 εκατομμύριο των ανέργων της χώρας μερικές ακόμη χιλιάδες οικογενειάρχες. Για πρώτη φορά απ’ το 1911, που καθιερώθηκε Συνταγματικά η μονιμότητα των Δημ. Υπαλλήλων, θα έχουμε οριζόντιες απολύσεις εκπαιδευτικών, υπαλλήλων ΟΤΑ, Σχολ. Φυλάκων και άλλων.
Ειδικά στους βουλευτές της συμπολίτευσης, υπενθυμίζουμε ότι ήδη έχουν βάλει την υπογραφή τους στο κλείσιμο της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης και στις συνεπαγόμενες απολύσεις άνω των 2500 ανθρώπων, κάνοντας την Ελλάδα τη μόνη Ευρωπαϊκή χώρα χωρίς το εν λόγω αγαθό. Ετούτη λοιπόν την κρίσιμη στιγμή, στο «και πέντε» που λέμε, σας καλούμε όλους να τοποθετηθείτε άμεσα και δημόσια σχετικά με την στάση σας στην Βουλή την ερχόμενη εβδομάδα κατά την ψήφιση του λεγόμενου «πολυνομοσχεδίου». Δηλώνουμε δε, ότι τουλάχιστον οι εκπαιδευτικοί του Νομού, οι οικογένειες, οι μαθητές κι οι γονείς των μαθητών μας, θα σταθούμε απέναντι σ’ όποιον υπερψηφίσει αυτό το «κατασκεύασμα».

Κύριοι Βουλευτές του Ν. Καρδίτσας.
Ένας πόλεμος έχει ξεκινήσει. Απ’ την μια πλευρά βρίσκονται οι ξένοι τοκογλύφοι κι απ’ την άλλη ο Ελληνικός Λαός. Τα ψέματα τελείωσαν. Οι «επίκαιρες επερωτήσεις» στον Τοπικό Τύπο, τα τσουγκρίσματα αυγών το Πάσχα, οι κοπές πίτας και οι γλάστρες στα εγκαίνια καταστημάτων τελείωσαν. Ήρθε η ώρα να διαλέξετε πλευρά: Μ’ αυτούς που σας έστειλαν να τους εκπροσωπείτε στη Βουλή, ή με τους Τραπεζίτες της αλλοδαπής;

Περιμένουμε εναγωνίως την τοποθέτησή σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου