για επικοινωνία: aristerastikarditsa@gmail.com

για επικοινωνία: aristerastikarditsa@gmail.com

αριστερά στην Καρδίτσα | facebook

Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2023

ποινικοποιούν μέχρι και την αλληλεγγύη των λαών!

από τις κινητοποιήσεις συμπαράστασης
στον Παλαιστινιακό λαό που έγιναν
τις προηγούμενες μέρες στη Καρδίτσα 
Υπάρχουν λοιπόν και στην Καρδίτσα κάποιοι που διαδηλώνουν με Παλαιστινιακές σημαίες και «εκθέτουν το ελληνικό κράτος σε κίνδυνο αντιποίνων» (!) και «σε κίνδυνο διατάραξης των φιλικών σχέσεων του ελληνικού κράτους ή συμμάχου του με ξένο κράτος» (!) όπως λέει η κυβέρνηση! Όπως και στην Αθήνα όπου διαδηλωτές συλλαμβάνονται, κρατούνται για ώρες στη ΓΑΔΑ και τους ασκούνται διώξεις με το άρ.141 του Ποιν.Κώδικα, επειδή είχαν Παλαιστινιακές σημαίες και Παλαιστινιακά κασκόλ!
Κυβέρνηση και συστημικά ΜΜΕ επιχειρούν να ποινικοποιήσουν μέχρι και την αλληλεγγύη των λαών! Αναμασάνε διάφορες ανοησίες, από την πολυφορεμένη αθλιότητα ότι η υπεράσπιση του παλαιστινιακού λαού είναι υπεράσπιση της Χαμάς, μέχρι και το άρθρο του Συντάγματος αναφορικά με τη διατάραξη της σχέσης μεταξύ κρατών, προκειμένου να υποστηρίξουν την πολιτική τους. Μια πολιτική που υποστηρίζει τους φονιάδες των λαών! Μια πολιτική που διακηρύσσει σε όλους τους τόνους ότι η σωστή πλευρά της ιστορίας είναι σήμερα η πλευρά του κράτους-τρομοκράτη! Μια πολιτική για την οποία υπερηφανεύονται, και μάλιστα στο όνομα του ελληνικού λαού! Ακριβώς για να μπορεί να δίνει τα διαπιστευτήριά της στα ξένα της αφεντικά χωρίς οχλήσεις, η κυβέρνηση πασχίζει να καταστείλει με κρατική τρομοκρατία κάθε φωνή αλληλεγγύης, κάθε φωνή που αντιστέκεται, κάθε κίνηση υπεράσπισης ενός λαού που αφανίζεται από τον ιμπεριαλισμό και τους υποτακτικούς του.
Σε λίγες ημέρες, στα 50 χρόνια από την εξέγερση του Πολυτεχνείου, για μια ακόμη χρονιά θα διαδηλώσουμε στο δρόμο του Νοέμβρη. Στα 50 χρόνια από την εξέγερση όμως, θα στείλουμε κι ένα μαζικό και ηχηρό μήνυμα αλληλεγγύης στον παλαιστινιακό λαό, υψώνοντας τη σημαία του αγώνα του! Ενάντια στους φονιάδες του και σε κάθε υπερασπιστή τους! Είναι ο καλύτερος σεβασμός που μπορούν να δείξουν οι λαοί μεταξύ τους, κόντρα στους «σεβασμούς» που αναζητούν οι δολοφόνοι και οι καταπιεστές τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου