για επικοινωνία: aristerastikarditsa@gmail.com

για επικοινωνία: aristerastikarditsa@gmail.com

αριστερά στην Καρδίτσα | facebook

Σάββατο 4 Μαρτίου 2023

μαζική συγκέντρωση και πορεία οργής και καταγγελίας

Πλημμύρησε από κόσμο η πλατεία της Καρδίτσας σε μια από τις μαζικότερες, ακόμα και από αυτές του Ιανού, συγκεντρώσεις. Τα καλέσματα από φορείς, σωματεία, συλλογικότητες, οργανώσεις, έδωσαν τη δυνατότητα στο λαό της Καρδίτσας να βγει μαζικά εκφράζοντας την οργή και την αγανάκτησή του τόσο για το έγκλημα που συντελέστηκε, όσο και για τους υπεύθυνους που ξέρει πολύ καλά ποιοι είναι και που κατοικούν. Πέφτει στο κενό η κυβερνητική προπαγάνδα για ανθρώπινο μοιραίο λάθος και καταδεικνύεται ο  κύριος υπεύθυνος, το σύστημα και οι κυβερνήσεις του με τις δολοφονικές πολιτικές τους.
Η συγκέντρωση αυτή ήταν η τρίτη κατά σειρά μετά την πρώτη αντίδραση από το ΚΚΕ(μ-λ) και το Δίκτυο (ΕΔΩ), τη μεγαλειώδη στη συνέχεια πορεία των μαθητών (ΕΔΩ) και την χθεσινή που ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. Η πορεία κατευθύνθηκε με ευθύνη των κύριων διοργανωτών στο σταθμό του ΟΣΕ δίνοντας κατά τη γνώμη μας λάθος μήνυμα για τις πραγματικές ευθύνες και ενόχους.
Με συγκροτημένα μπλοκ συμμετείχαν το Δίκτυο και το ΚΚΕ(μ-λ) φωνάζοντας συνθήματα ενάντια στους ενόχους, το κράτος, το ντόπιο και ξένο κεφάλαιο, σπάζοντας τις πορείες- μνημόσυνα που πρέπει να κυριαρχεί η σιωπή και τα κεράκια! Ο κόσμος επιδοκίμαζε και έμπαινε μαζικά στην πορεία δείγμα της οργής του και της αγανάκτησης απέναντι σε όλους αυτούς που με το αλάνθαστο κριτήριό του θεωρεί ενόχους. Το ζητούμενο από δω και πέρα είναι η συνέχιση της πάλης μέσω των σωματείων για κλιμάκωση και μαζικοποίηση του αγώνα με σωστό πολιτικό προσανατολισμό.
       

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου