για επικοινωνία: aristerastikarditsa@gmail.com

για επικοινωνία: aristerastikarditsa@gmail.com

αριστερά στην Καρδίτσα | facebook

Παρασκευή 3 Μαρτίου 2023

μεγαλειώδες μαθητικό συλλαλητήριο

Σε ένα από τα μεγαλύτερα συλλαλητήρια μαθητών της πόλης μας,  όπου πήραν μέρος αρκετές εκατοντάδες μαθητών σχεδόν απ’ όλα τα σχολεία της Καρδίτσας, καταδικάστηκε το δολοφονικό έγκλημα των Τεμπών.
Οι μαθητές με άμεσα αντανακλαστικά και παρά τις απειλές αντιδραστικών διευθυντών (κάποιοι μίλησαν για αποβολές) συγκεντρώθηκαν αρχικά στην κεντρική πλατεία και στη συνέχεια κατευθύνθηκαν με πορεία στο σιδηροδρομικό σταθμό διαμαρτυρόμενοι σιωπηρώς μεν, αλλά πολύ ηχηρά με τα συνθήματα των πλακάτ και των πανό τους.
Θεωρούν ότι αυτό το δυστύχημα δεν ήταν απλά ένα ολέθριο ανθρώπινο λάθος, αλλά ένα προμελετημένο έγκλημα απότοκο της πολιτικής τους που χαρίζει τα πάντα στο κεφάλαιο με το λιγότερο δυνατόν κόστος χωρίς να ενδιαφέρονται για την ασφάλεια και τη ζωή του λαού. Παράλληλα, ήταν ένα ξέσπασμα και για αυτά που βιώνει η σπουδάζουσα νεολαία από την επιβολή της αντιεκπαιδευτικής πολιτικής…   
Η νεολαία μας ξαφνιάζει θετικά και η στάση της μας γεμίζει αισιοδοξία δείχνοντας το δρόμο που επιβάλλεται να βαδίσουμε κόντρα σε μια πολιτική που δολοφονεί, βάζοντας τα κέρδη του κεφαλαίου πάνω από τις ανθρώπινες ζωές.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου