για επικοινωνία: aristerastikarditsa@gmail.com

για επικοινωνία: aristerastikarditsa@gmail.com

αριστερά στην Καρδίτσα | facebook

Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016

τα πράγματα συνεχίζουν να βαίνουν καλώς… εναντίον μας

(για μια ακόμη συνέλευση της ΕΛΜΕ… που δεν έγινε)

Για μια ακόμη φορά άδεια ήταν η αίθουσα του εργατικού κέντρου. Περίπου 20 καθηγητές συγκεντρώθηκαν και έτσι έγινε «ανοιχτή» συνεδρίαση του ΔΣ. Παρόμοια ήταν η εικόνα και σε όλες σχεδόν τις ΕΛΜΕ της χώρας.
Αποτυπώνεται η άσχημη κατάσταση που βρίσκεται ο κλάδος, όπου το «δε γίνεται τίποτα» των συναδέλφων, συναντά τις εισηγήσεις αδράνειας και αναμονής της ΟΛΜΕ(από κοινού ΣΥΝΕΚ-ΔΑΚΕ). Για να ανακυκλωθεί στο χιλιοειπωμένο συμπέρασμα «…ο κλάδος δε τραβάει». Καταλήγοντας στην ακινησία, άντε στην επετειακή «φασαρία». Τελικά εμπέδωση της ήττας και της ανημπόριας, που οδηγεί σε μια «ρουτίνα» μέσα και έξω από το σχολείο, προσαρμογής, αποδοχής, τελικά παράδοσης σ’ αυτή τη βάρβαρη πολιτική. Σ’ αυτό το περιβάλλον οι καθεστωτικές δυνάμεις (ΔΑΚΕ- ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ) μπορούν να αναπαράγονται χωρίς να «ενοχλούνται» από κινηματικά γεγονότα.
Τα παραπάνω  επιβεβαιώθηκαν και στη σύντομη συζήτηση που έγινε. Από τη μεριά των ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΙΝΗΣΕΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ τέθηκαν 4 ζητήματα–προτάσεις δράσεις του σωματείου:
1. Να γίνει 24ωρη απεργία ΑΜΕΣΑ στις 2/3 . Όχι όταν κατατεθεί το νσχ στη Βουλή, τώρα που κρατάνε τα αγροτικά μπλόκα.
2. Σύσκεψη σωματείων συλλόγων κλπ με πρωτοβουλία της ΕΛΜΕ για το προσφυγικό θέτοντας το αντιπολεμικό- αντιιμπεριαλιστικό χαρακτήρα που πρέπει να πάρουν οι λαϊκές δράσεις αλληλεγγύης.
3. Απόφαση μη συμμετοχής των συλλόγων διδασκόντων στο "διάλογο" του Φίλη
4. Πρόταση να διοργανωθεί σύσκεψη για την ελαστική εργασία. Τόσο με τους αναπληρωτές αλλά και  τους 5μηνίτες (αν και δεν ανήκουν στην ΕΛΜΕ) στην προσπάθεια σύνδεσης με αυτούς τους εργαζόμενους.
Εκτός από το πρώτο, τα υπόλοιπα παραπέμφθηκαν σε άλλη συνεδρίαση του ΔΣ. Για το 3ο ζήτημα (του «διαλόγου»), το ΔΣ ήδη έχει απόφαση συμμετοχής στο «διάλογο» (ΔΑΚΕ + ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ όπως  στην ΟΛΜΕ ΣΥΝΕΚ+ΔΑΚΕ) αρκεί να μην είναι …προσχηματικός(!!).Μετά  θα …πέσουν απ’ τα σύννεφα.

Για το πρώτο ζήτημα: Η ΔΑΚΕ πρότεινε 24ωρη με συντονισμό με όλους τους εργαζόμενους στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, το ΠΑΜΕ 48ωρη γενική πανεργατική όταν κατατεθεί το νσχ για το ασφαλιστικό και η ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ για 48ωρη νωρίτερα το …Μάρτη με όλους τους εργαζόμενους (η πρόταση των ΣΥΝΕΚ).
Συμπερασματικά όλες οι παραπάνω προτάσεις όσο και αν εκφέρονται με ταξικά, αγωνιστικά πανεργατικά και άλλα αντίστοιχα λόγια τέμνονται στην κλιμάκωση δια της… αναμονής. Ουσιαστικά στοιχίζονται πίσω από τους εργατοπατέρες της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ που ήδη έχουν αποφασίσει για 48ωρη όταν κατατεθεί το νσχ και ενδιάμεσα συλλαλητήρια (9/3). Τα αγροτικά μπλόκα τότε θα έχουν ρίξει αυλαία. Έτσι σπάει, δε συμπτύσσεται ΜΕΤΩΠΟ ΠΑΛΗΣ. Επίσης είναι προκλητικά εντυπωσιακή η συμφωνία τους πως  ο κλάδος δε μπορεί μόνος του. Ουσιαστικά εκχωρούν στον ..Παναγόπουλο την αρμοδιότητα του αγώνα. Τώρα σωθήκαμε, ΝΑΙ στην ήττα.
Δηλαδή ισχυρίζονται και ότι ένας κλάδος με τεράστιες δυνάμεις και πραγματικές δυνατότητες, ένας κλάδος μεγάλης μαζικότητας που βρίσκεται σε καθημερινή ώσμωση με το λαό μέσω των παιδιών του, είναι ανήμπορος να επιδράσει με τους αγώνες του στην ίδια του τη ζωή. Είναι ανήμπορος να επιδράσει, να πιέσει να ωθήσει και άλλα κομμάτια του λαού να ξεσηκωθούν και ενώ οι αγρότες είναι ακόμα στους δρόμους .
Κλείνοντας, ζητούμενο είναι το κλίμα της ηττοπάθειας και της υποταγής μπορεί και πρέπει ν’ ανατραπεί. Για να πέσουν και οι μάσκες των νέων και παλιών του κυβερνητικού συνδικαλισμού. Πρέπει άμεσα να συγκροτηθούν επιτροπές αγώνα, δίκτυα συντονισμού, πρωτοβουλίες δράσης. Κάθε σχήμα, κάθε αγωνιστής, κάθε συνάδελφος, που θέλει να συμβάλλει για να ανθίσει η αντίσταση, για να μπει τέλος στην απογοήτευση και την ανημποριά, για να σηκώσουμε αγώνες απέναντι στην επίθεση του συστήματος πρέπει να δράσουμε από κοινού στη κατεύθυνση αυτή.
Άμεσα, το γράμμα του Φίλη προς τους συλλόγους πρέπει να μη βρεί ..παραλήπτες. Αν οι πλειοψηφίες στα ΔΣ έχουν άλλη θέση ή σφυρίζουν αδιάφορα, οι άλλες παρατάξεις πρέπει να πάρουν θέση καταγγελίας μη νομιμοποίησης  των προαποφασισμένων «μονόλογων» κυβέρνησης ΕΕ-ΟΟΣΑ.
ΥΓ1. Σε έκτακτη συνεδρίασή του το ΔΣ της ΕΛΜΕ (με ΔΑΚΕ-ΠΑΜΕ υπέρ, οι πρόθυμοι της ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ κατά) «…. καλεί τους συναδέλφους Διευθυντές των σχολικών μονάδων, καθώς και τους συλλόγους των εκπαιδευτικών να μην συμμετάσχουν σ’ αυτόν τον προσχηματικό διάλογο, που σκοπό έχει να μας καταστήσει συμμέτοχους σε προειλημμένες αποφάσεις.»

Α.Φ.

2 σχόλια:

  1. ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ, ΣΥΝΕΛΛΗΝΙΔΕΣ,
    ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ ΣΤΗΝ ΝΟΜΙΚΗ - ΘΕΣΜΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ !!!
    ΑΦΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΙΚΑ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΥΩ !!! Ο ΝΟΜΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΔΡΑΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΑ ΔΟΜΗΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ !!!
    ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΩΣΤΕ ΤΙΣ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" Ε.ΣΥ. ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΒΙΩΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!
    ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΔΡΥΘΕΙ ΑΚΟΜΑ... ΙΔΡΥΣΤΕΤΕΣ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!
    ΓΙΑ ΝΑ ΔΡΑΣΕΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΟΛΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΕΘΝΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΥΛΑΞΗΣ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΟΥ - ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΣ !!!
    ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ: ΕΔΑΦΗ - ΘΑΛΑΣΣΙΟΙ ΧΩΡΟΙ -ΥΠΕΔΑΦΟΣ - ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΑ ΥΠΕΔΑΦΟΥΣ - ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ - ΑΕΡΙΟ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ ΧΡΥΣΟΣ - ΜΕΤΡΗΤΑ ΣΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ κλπ ΑΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΤΙ :

    ΟΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΑΥΤΟΚΛΗΤΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ !!!

    ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ !!! ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΙ !!!
    ΚΑΙ ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΟΙ == ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΙ == ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΥΦΙΣΤΑΜΕΘΑ ..... ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΜΑΣΤΕ !!!
    ΚΑΙ ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΗΣ ΤΗΣ ΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΥΠΟΨΙΝ ΤΟΥ !!!
    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΥΛΟΠΟΙΕΙΤΑΙ... ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ... ΣΤΟΧΟ... ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ... ΜΕ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ... ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΣΤΗΘΗΚΑΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΥΡΩΘΗΚΑΝ ΘΕΣΜΙΚΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΔΟΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΜΑΣ ΤΑ == ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ == ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΜΑΣ ΝΟΜΙΚΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΝΟΜΙΚΑ ΔΟΜΗΜΕΝΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΟ ΔΗΜΟ-ΚΡΑΤΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΚΑΙ ΔΗΛΩΜΕΝΟ ΜΕ ΑΦΜ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΕΣ ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ !!!
    ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΝΟΜΙΜΟΤΑΤΟ ΤΡΟΠΟ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΜΗ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΙΣΗΣ ΜΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΙΣΧΥ ΚΑΘΕ ΝΟΜΙΚΗΣ ΜΑΣ ΘΕΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΜΑΣ !!!
    ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΩΝ Δ.Σ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΙΔΡΥΣΑΜΕ ΕΝΑ ΑΝΩΤΑΤΟ ΘΕΣΜΙΚΟ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΤΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΩΝ ΤΟΝ :
    == ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ == ΜΕ ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΥΡΗΞΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΓΚΡΙΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΤΑΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ (ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ) ΣΤΙΣ 4- 9-2015 !!!

    ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΙΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΘΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΑΣ Ο ΣΥΝΕΛΛΗΝΑΣ ΜΑΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΕΠΙΚΥΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ Η ΟΠΟΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΝΕΡΧΕΤΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 8,5.000.000.000.000 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ !!!
    ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΟΜΙΚΑ ΔΟΜΗΘΗΚΕ ΚΑΙ Η ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ - ΦΟΡΕΑΣ ΤΩΝ ΕΝΤΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΕΠΙΚΥΡΩΝΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΑΜΕΣΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ !!!
    ΟΛΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΔΟΘΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ - ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ !!!

    ==ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ=

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΑΥΤΟΧΘΩΝ ΕΛΛΗΝ ΕΛΛΗΝΙΔΑ
    ΕΧΕΙ ΙΕΡΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΕΠΙ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΤΟΥ... ΔΙΟΤΙ ΤΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΕΞ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ !!!
    ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ-ΤΗΣ !!!
    ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΝΑ ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ==ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ == ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΟΥΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ !!!
    ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΡΧΕΣ !!!
    ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΧΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΥΣ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΣ ΤΗΣ !!!
    ΑΡΑ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ !!!
    ΑΡΑ ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ ΕΚ ΤΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΝΑ ΔΟΜΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ-ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΑΥΤΟΧΘΟΝΑ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟ !!!
    ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΨΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΞΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΕΘΝΕΙΣ !!!
    == ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ==
    ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΟΛΩΝ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ !!!
    ΠΟΛΙ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή