για επικοινωνία: aristerastikarditsa@gmail.com

για επικοινωνία: aristerastikarditsa@gmail.com

αριστερά στην Καρδίτσα | facebook

Τετάρτη 26 Απριλίου 2023

προεκλογικές παρεμβάσεις από το ΚΚΕ(μ-λ)

Προεκλογική παρέμβαση με αφισοκόλληση περιφερειακά και στο κέντρο της πόλης καθώς και στο χώρο της βδομαδιάτικης λαϊκής αγοράς της Τετάρτης έγινε από το ΚΚΕ(μ-λ) στη Καρδίτσα. Επίσης, τις προηγούμενες ημέρες έγινε αφισοκόλληση στο συγκρότημα σχολών των πρώην ΤΕΙ, του 2ου ΕΠΑΛ, της Κτηνιατρικής σχολής και της ΔΕΗ.
Στις εκλογές της 21 Μάη, οι εκβιασμοί των κυρίαρχων δυνάμεων περιστρέφονται γύρω από τις «άμεσες λύσεις» που τάχα θα φέρουν στα λαϊκά προβλήματα. Η πιο «άμεση λύση» που έχει ανάγκη ο λαός και η νεολαία είναι να γίνουν βήματα στην Οργάνωσή τους και στη συγκρότηση της πάλης τους ενάντια στον πόλεμο, τον ιμπεριαλισμό, την εξάρτηση, τη φτώχεια, την εκμετάλλευση, την καταστολή! Για αυτή την «άμεση λύση» παλεύει (και) στις εκλογές το ΚΚΕ(μ-λ)! Αυτή την κατεύθυνση υπηρέτησε, υπηρετεί και θα υπηρετεί. Με αυτή την κατεύθυνση θέλει να συναντηθεί και να μπολιαστεί η λαϊκή οργή και να εκφραστεί όσο πιο πλατιά και μαζικά και στις κάλπες της 21ης του Μάη με τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ(μ-λ)!
Όπως λέει και η κεντρική προεκλογική προκήρυξη του ΚΚΕ(μ-λ) «επιμένουμε ότι “αν οι εκλογές έφερναν την αλλαγή θα ήταν παράνομες”. Η συμμετοχή μας στις εκλογές έχει έναν βασικό στόχο: Την προετοιμασία για τις μάχες της επόμενης μέρας. Τη στερέωση της Οργής σε ΟΡΓΑΝΩΣΗ και ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ για τα δίκια των εργατών, της νεολαίας, του λαού. Ζητάμε την ψήφο τους για να προβληθεί, να στηριχθεί, να ενισχυθεί αυτή η κατεύθυνση».
 










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου