για επικοινωνία: aristerastikarditsa@gmail.com

για επικοινωνία: aristerastikarditsa@gmail.com

αριστερά στην Καρδίτσα | facebook

Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2021

εκπαιδευτικοί: Δεν κάνουμε πίσω!

Όλοι στη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Α/θμιας
Τρίτη 19/10 στις 6μμ στο 10ο Δημοτικό Σχολείο

Ο κλάδος έχει απόφαση! Την κατέγραψε με τη συμμετοχή του στην απεργία-αποχή, με την μεγάλη απεργία στις 11 Οκτώβρη και τις μεγαλειώδεις διαδηλώσεις σε όλη τη χώρα, με την οργή του για τα πλημμυρισμένα σχολεία, με την άρνησή του στην τηλεκπαίδευση στις περιοχές που δεν έγινε μάθημα λόγω κακοκαιρίας, με την αγανάκτησή του για τις συγχωνεύσεις: «ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ, ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ Η ΑΠΕΡΓΙΑ-ΑΠΟΧΗ»

Η απόφασή αυτή πρέπει να καταγραφεί στις Γενικές Συνελεύσεις αυτής τη εβδομάδας για να είναι μάχιμη.  Σε αυτές πρέπει να δώσουμε όλοι το παρόν. Αν οι συνελεύσεις μας δεν είναι μαζικές, θα επικρατήσει η γραμμή του συμβιβασμού της συνδικαλιστικής ηγεσίας των παρατάξεων που εκπροσωπούνται στο ΔΣ της ΔΟΕ. Οι ίδιες παρατάξεις, αλλάζουν κάποιες στο όνομα, που έκαναν το πραξικόπημα στην Ολομέλεια Προέδρων της ΟΛΜΕ το περασμένο Σάββατο φαλκιδεύοντας τις αποφάσεις γενικών συνελεύσεων και Διοικητικών Συμβουλίων, δρουν και στην πρωτοβάθμια. Πρέπει να εμποδίσουμε τη επιχειρούμενη συνθηκολόγηση από δυνάμεις του ΔΣ της ΔΟΕ.

Οι προτάσεις αναδίπλωσης είναι ποικίλες. Οι κυρίαρχες παρατάξεις λένε ευθέως «πίσω ολοταχώς και πολύ αργήσαμε να υποταχτούμε». Άλλες αποπροσανατολίζουν βάζοντας δεκάδες αιτήματα για να χαθεί η αιχμή και μιλούν για αγώνες ενώ κάνουν το παν για να μην ξεδιπλωθούν. Κάποιες ξεφεύγουν από την πραγματικότητα λέγοντας πως «είμαστε ήδη νικητές». Συνθηκολόγηση είναι τα «κείμενα αντι-αξιολόγησης» που ψήφισε η πλειοψηφία του ΔΣ της ΔΟΕ και δεν τολμά να καταθέσει ως εισήγηση.

Μπροστά μας έχουμε μόνο μια επιλογή: ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ!

Παίρνουμε την υπόθεση του αγώνα στα χέρια μας! ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ ΚΙ ΕΝΕΡΓΑ ΣΤΙΣ ΓΕΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ. Στην ολομέλεια προέδρων να πάμε όλοι με 
απόφαση να συνεχιστεί ο αγώνας. Να μην επιτρέψουμε χειρισμούς.
Αποφασίζουμε:
·      Συνέχιση της απεργίας – αποχής
·      Συγκρότηση επιτροπών αγώνα και απεργιακών ταμείων
·      Οργάνωση ΑΜΕΣΑ νέας ΑΠΕΡΓΙΑΣ και νέων διαδηλώσεων ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ
·      Οριζόντιο συντονισμό ΕΛΜΕ-ΣΕΠΕ για την οργάνωση – κλιμάκωση του αγώνα

Για τις επόμενες μέρες προτείνουμε και παλεύουμε να υλοποιηθούν: ΣΤΑΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ τις ημέρες που θα γίνουν σύλλογοι αξιολόγησης

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ τη διαδικτυακή σύσκεψη, που θα γίνει την Τρίτη 19/10  5μμ με πρωτοβουλία ΕΛΜΕ για τη συνέχιση του αγώνα (στο σύνδεσμο  https://meet.jit.si/Sintonismos_elme_sepe)
Οι αγώνες δεν είναι νόμιμοι ή παράνομοι – ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΙ και ΑΝΑΓΚΑΙΟΙ!
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ!
Κάτω η αξιολόγηση, η Τράπεζα Θεμάτων και η Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής. Να μην κλείσει κανένα τμήμα - Κάτω τα χέρια από την απεργία!
Καρδίτσα 18.10.21

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου