για επικοινωνία: aristerastikarditsa@gmail.com

για επικοινωνία: aristerastikarditsa@gmail.com

αριστερά στην Καρδίτσα | facebook

Τρίτη 14 Ιουλίου 2020

ΚΝΕ: Στην αντεπίθεση με τον ...Αγοραστό;;;

Ο Λένιν έχει πει πολύ σοφά “...όταν ο αντίπαλος σου σε επαινεί ψάξε να βρεις που έχεις κάνει λάθος.” Και μπορεί το ΚΚΕ να έχει -ιδιαίτερα τον τελευταίο καιρό- πλεόνασμα επαίνων από το σύστημα, αλλά το να φτάνει να γίνεται συνδιοργανωτής και χρηματοδότης σου, είναι κάτι που μας ξεπερνά...
Αναφερόμαστε στην απόφαση της Περιφέρειας Θεσσαλίας (ΕΔΩ και ΕΔΩ) “ να εγκρίνει τον σκοπό” (sic!!!) του 29ου Αντιμπεριαλιστικού Διημέρου- κατασκήνωσης της ΚΝΕ που θα πραγματοποιηθεί 17,18 & 19 Ιούλη στο Στόμιο της Λάρισας αλλά και να εγκρίνει και τον προϋπολογισμό του καλύπτοντας τις δαπάνες με 15.004 € !
Τι κι αν φωνάζεις στις διαδηλώσεις  “...εργάτη μπορείς χωρίς αφεντικά”, το αντιπολεμικό διήμερο δεν  μπορεί να γίνει χωρίς τη συνδρομή του τοπικού αστικού κράτους και του πολιτικού του προσωπικού.
Τι κι αν φωνάζεις “έξω οι χορηγοί απ' τα σχολεία και τις σχολές”, όταν αιτείσαι και σου παρέχει ο Αγοραστός την ...ευγενική  του χορηγία.
“Μένουμε δυνατοί, περνάμε στην αντεπίθεση! Με το ΚΚΕ για το σοσιαλισμό!” με τον Αγοραστό και την περιφέρεια Θεσσαλίας αρωγό και  επιστέγασμα της ...κοινωνικής συμμαχίας(;!). Απίστευτο ξέπλυμα αυτών που υπηρετούν τους Αμερικανο-Νατοϊκούς φονιάδες και τα αρπακτικά-ληστές των Αγράφων.

Ο λαός, η νέα γενιά έχει ανάγκη να ξεγραφτεί απ' τα κατάστιχα του συστήματος, γυρίζοντας την
πλάτη στο μέλλον που φτιάχνουν όπως το θέλουν το κεφάλαιο, οι ιμπεριαλιστές, η κυβέρνηση, η αντιπολίτευση, τα τοπικά δεκανίκια τους. 
Βαδίζοντας τον δρόμο του αγώνα, της αντίστασης και της διεκδίκησης, της αναμέτρησης και όχι της διαπραγμάτευσης και του συμβιβασμού με το σύστημα και αυτούς που το υπηρετούν.
Σε μια περίοδο που η σαπίλα του καπιταλιστικού ιμπεριαλιστικού συστήματος ξεχειλίζει, αυτό που απαιτείται είναι το πλήρες διαζύγιο από κάθε μηχανισμό του αντιπάλου, ο ολοκληρωτικός (πολιτικός-οικονομικός-οργανωτικός) διαχωρισμός από το σάπιο κόσμο του.
Αυτό επιβάλλουν πρακτικά σήμερα-τώρα οι κομμουνιστικές ιδέες, “η νιότη του κόσμου”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου