για επικοινωνία: aristerastikarditsa@gmail.com

για επικοινωνία: aristerastikarditsa@gmail.com

αριστερά στην Καρδίτσα | facebook

Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2019

εστίες πολέμου οι ΑΟΖ και τα γεωτρύπανα των ιμπεριαλιστών!

Σε συνθήκες… πανωλεθρίαμβου βρίσκεται η αστική τάξη της χώρας, η κυβέρνηση και το αστικό πολιτικό προσωπικό! Ήταν αρκετό να “βρεθεί” – το πόσο “τυχαία” και “ακαθοδήγητη” είναι η συμφωνία του με τον Ερντογάν μένει να το δούμε – ένας “πρωθυπουργός” της κομματιασμένης και αιματοκυλισμένης από τους ιμπεριαλιστές Λιβύης, για να αποκαλυφθεί το μεγαλείο του ανερμάτιστου που χαρακτηρίζει αυτή την αστική τάξη και τα κόμματά της. Έτσι, τη μια στιγμή ομολογούν σχεδόν θρηνώντας πως “είμαστε μόνοι μας” και την επομένη θριαμβολογούν για τις “σπουδαίες και μεγάλες συμμαχίες” τους.
Το βέβαιο είναι πως διαρκώς ενισχύεται το τυχοδιωκτικό παιχνίδι που απειλεί το λαό μας, τους λαούς της Τουρκίας και όλης της περιοχής με τα χειρότερα, ακόμα και με μικρά
ή μεγαλύτερα πολεμικά επεισόδια. Το αντιδραστικό κουβάρι δεν έχει τέλος, γιατί ξετυλίγεται μέσα στα πλαίσια της ιμπεριαλιστικής επικυριαρχίας, μέσα στη “λογική” των αστικών μωροφιλοδοξιών υπό τη σκέπη των “προστατών”. Όπως επίσης είναι προφανές ότι η κυβέρνηση και η αστική τάξη συνολικά αξιοποιούν έτσι κι αλλιώς την επικίνδυνη ένταση απαιτώντας υποταγή από το λαό στην ολοένα πιο άγρια επίθεση, απαιτώντας θυσίες για το “έθνος” των συμφερόντων τους.
Η υπόθεση της ανεξαρτησίας, του αμοιβαίου σεβασμού, της φιλίας και αλληλεγγύης των λαών της περιοχής βρίσκεται στην απέναντι κατεύθυνση από αυτήν της υποταγής στον ιμπεριαλισμό και στις αντιδραστικές αστικές μανούβρες και εκβιασμούς. Απέναντι από αυτή την πολιτική βρίσκεται και ο δρόμος του αγώνα ενάντια στην κλιμακούμενη αντιλαϊκή επίθεση, ενάντια στην όξυνση της τρομοκρατίας και της κατακρεούργησης των εργατικών-λαϊκών-νεολαιίστικων δικαιωμάτων, στην οργάνωση και την πάλη.
ΠΣ 14.12.2019

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου