για επικοινωνία: aristerastikarditsa@gmail.com

για επικοινωνία: aristerastikarditsa@gmail.com

Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου 2015

κάλεσμα της Λαϊκής Αντίστασης-Α.Α.Σ. για το αγροτικό συλλαλητήριο της 5 Νοέμβρη

Το αγροτικό συλλαλητήριο που διοργανώνεται από την ΕΟΑΣΚ στην Κεντρική πλατεία της Καρδίτσας στις 5 Νοέμβρη αποτελεί και ένα προσκλητήριο για όλους τους εργαζόμενους, τους άνεργους, τους νεολαίους,  και τους συνταξιούχους της περιοχής μας να δώσουν το αγωνιστικό τους παρών. Όχι απλά σαν μια ένδειξη αλληλεγγύης που είναι απαραίτητη, αλλά κύρια γιατί ο αγώνας των αγροτών είναι αγώνας που μας αφορά όλους, είναι αγώνας που αφορά όλο το λαό.
Ο αγώνας της φτωχομεσαίας αγροτιάς ενάντια στο ξεκλήρισμα, για να παραμείνουν στα χωράφια και τα χωριά τους είναι κοινός με αυτό των εργαζόμενων ενάντια στην φορολογική τους αφαίμαξη, για σταθερές εργασιακές σχέσεις χωρίς απολύσεις και κινητικότητα, των συνταξιούχων για αξιοπρεπείς συντάξεις, των ανέργων για το δικαίωμα στη δουλειά των νέων για μόρφωση και εργασία τελικά για το δικαίωμα στη ζωή.
Σ’ αυτή τη βάση η ΛΑΪΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ-ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΑΝΤΙΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ συμπαραστέκεται στον αγώνα των αγροτών και καλεί τα σωματεία  δημόσιου και ιδιωτικού τομέα να κηρύξουν στάση εργασίας τη μέρα του συλλαλητηρίου. Αντίστοιχα, οι έμποροι και οι επαγγελματίες της Καρδίτσας, με αποφάσεις των συλλόγων τους, να κλείσουν τα καταστήματα τους και να συμμετέχουν στην κινητοποίηση.
Να πάρει το συλλαλητήριο παλλαϊκό χαρακτήρα, να πλημμυρίσει από κόσμο η κεντρική πλατεία της Καρδίτσας και το ίδιο και περισσότερο να επαναληφθεί μια βδομάδα αργότερα στην πανεργατική απεργία στις 12 Νοέμβρη. Για να ακουστεί πιο δυνατά το  ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΪΚΑ ΜΕΤΡΑ. Για να γίνουν βήματα συγκρότησης ενός παλλαϊκού Μετώπου Αντίστασης και αγώνα για την απόκρουση της λαίλαπας των μέτρων του τρίτου μνημονίου, ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ-ΕΕ-ΔΝΤ!
ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ στις 5/11 ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ στις 12/11
Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΜΑΖΙΚΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ, ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ  ΣΤΗ ΝΕΑ ΕΠΙΘΕΣΗ!

Καρδίτσα, 30 Οκτώβρη 2015

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου