για επικοινωνία: aristerastikarditsa@gmail.com

για επικοινωνία: aristerastikarditsa@gmail.com

αριστερά στην Καρδίτσα | facebook

Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2017

καταγγελία της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Καρδίτσας για τις προσαγωγές αφισοκολλητών

Η Τοπική Επιτροπή Καρδίτσας,  καταγγέλλει τη προσαγωγή τριών μελών της τοπικής Οργάνωσης ΚΚΕ (μ-λ), για αφισοκόλληση. Η αφισοκόλληση γινόταν στο πλαίσιο της καμπάνιας για την Οκτωβριανή Επανάσταση.
Για την ΑΝΤΑΡΣΥΑ η αφισοκόλληση, το μοίρασμα φυλλαδίων στην πλατεία, είναι τρόπος παρέμβασης στην πόλη, είναι η φωνή ενάντια στην αδικία εις βάρος των εργαζομένων και δεν τίθεται θέμα «νόμιμου ή παράνομου».
Είναι φανερό ότι αυτό προσπαθούν να σταματήσουν, δεν είναι τυχαίο πόσο τους ενόχλησε το περιεχόμενο της αφίσας. Το κίνημα, η οργάνωση στους χώρους δουλειάς και η αριστερά εκτός των τοιχών, τους χαλάει τα σχέδια.
Οι οπαδοί της επιλεκτικής «καθαριότητας», επιδιώκουν να μην μπορούν συλλογικότητες που στρέφονται ενάντια στην πολιτική κυβέρνησης-Ε.Ε-ΔΝΤ να παρέμβουν στην πόλη, ενώ αυτοί κάνουν ανενόχλητοι την δουλειά τους, στέλνοντας χιλιάδες κόσμου στην ανέχεια, την φτώχεια και την ανεργία.

Βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που βρίσκονται αφισοκολλητές στο «στόχαστρο» για παράνομη αφισοκόλληση στην πόλη. Όπως δεν είναι πρώτη φορά που η κυβέρνηση της «αριστεράς» επιχειρεί να φιμώσει όποια διαφορετική φωνή ακούγετε.
Την ίδια στιγμή βέβαια κάνει πλάτες σε όλα εκείνο τον συρφετό που προσκυνάει της πολιτικές που πηγάζουν από ΕΕ-ΔΝΤ –κεφάλαιο και πολύ περισσότερο κάνει πλάτες στους φασίστες (πχ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ) γνωρίζοντας ότι είναι το πιστό σκυλί του συστήματος και πρέπει να το έχει σε επιφυλακή.
Δεν τρομοκρατούμαστε, συνεχίζουμε να παλεύουμε για την κατάργηση της πολιτικής των μνημονίων, τη διαγραφή του χρέους, την έξοδο από ευρώ & Ε.Ε, ενάντια στον αυταρχισμό και τον φασισμό.

ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου