για επικοινωνία: aristerastikarditsa@gmail.com

για επικοινωνία: aristerastikarditsa@gmail.com

αριστερά στην Καρδίτσα | facebook

Σάββατο 18 Μαΐου 2024

πανό για ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΥΡΩΚΑΛΠΕΣ

Πανό για ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΥΡΩΚΑΛΠΕΣ αναρτήθηκαν από το ΚΚΕ(μ-λ) στη Καρδίτσα.
ΑΠΟΧΗ από τις ευρωκάλπες – ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ στον δρόμο του αγώνα και του κινήματος! Μ’ αυτή τη γραμμή παρεμβαίνει το ΚΚΕ(μ-λ) στην (ευρω)προεκλογική μάχη. Καλεί την εργατική τάξη, τον λαό και την νεολαία να γυρίσουν την πλάτη τους στο «πανηγύρι» που στήνουν οι ιμπεριαλιστές! Να μην αποδεχτούμε τους εκβιασμούς που παρουσιάζουν την ιμπεριαλιστική εξάρτηση από την ΕΕ ως μονόδρομο! Μόνο η στάση της ΑΠΟΧΗΣ από τις ευρωεκλογές αποτελεί την συνέχεια της θέσης για «ΕΞΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΌ ΤΗΝ ΕΕ»! Γιατί δεν νοείται από την μια η εναντίωση στον ιμπεριαλιστικό μηχανισμό της ΕΕ και από την άλλη η συμμετοχή στις ευρωκάλπες!
Όσο και εάν προσπαθούν να κάνουν το μαύρο – άσπρο, οι λαοί της Ευρώπης γνωρίζουν πολύ καλά ότι η ΕΕ δεν έχει φτιαχτεί για να ενώσει τους λαούς κάτω από τα «ευρωπαϊκά ιδεώδη» αλλά για να εξυπηρετεί τα συμφέροντα των ιμπεριαλιστών! Οι κυρίαρχες δυνάμεις της ΕΕ (Γαλλία-Γερμανία) χρησιμοποιούν την ΕΕ για να καταληστεύσουν τις εξαρτημένες χώρες-μέλη όπως η Ελλάδα. Καταστρέφουν ολόκληρες οικονομίες και δημιουργούν οικονομίες «παραρτήματα» που εξυπηρετούν τα συμφέροντά τους.
Την ίδια στιγμή, περνούν μέτρα και κατευθύνσεις που χτυπούν κοινωνικά, εργασιακά και πολιτικά δικαιώματα! Όλα πάντα κάτω από την ομπρέλα του “ευρωπαϊκού δημοκρατικού κεκτημένου”!
Να γυρίσουμε την πλάτη στους «ψεύτικους σωτήρες» που υπόσχονται μια τάχα πιο «ανθρώπινη» ΕΕ. Που διαστρεβλώνουν τον ρόλο της και καλούν τον λαό να συναινέσει την εξαθλίωση του! Που θέλουν τον λαό σκυφτό και υποταγμένο στα ιμπεριαλιστικά αφεντικά! Να καταγγείλουμε το ψηφοθηρικό «ξέπλυμα» της ΕΕ από δυνάμεις του συμβιβασμού που στο όνομα της Αριστεράς  μιλούν για μια «Ευρώπη των λαών» που θα έρθει μέσω της (ευρώ)κάλπης!
Την Κυριακή 9 Ιούνη ο λαός να ΑΠΕΧΕΙ μαζικά από τις ιμπεριαλιστικές κάλπες και να δώσει μήνυμα ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ στους καθημερινούς αγώνες για ζωή και δουλειά με δικαιώματα!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου