για επικοινωνία: aristerastikarditsa@gmail.com

για επικοινωνία: aristerastikarditsa@gmail.com

αριστερά στην Καρδίτσα | facebook

Παρασκευή 2 Ιουνίου 2023

εκλογές 25 Ιούνη: Το ΚΚΕ(μ-λ) συμμετέχει αυτοδύναμα και δίνει την πολιτική μάχη

Τα αποτελέσματα των εκλογών της 21ης του Μάη κατέγραψαν τον αρνητικό πολιτικό-ταξικό συσχετισμό δύναμης που διαμορφώθηκε στις πολιτικές και κοινωνικές εξελίξεις όλων των τελευταίων χρόνων. Συμπύκνωσαν τις μεγάλες προκλήσεις με τις οποίες είναι αντιμέτωποι η εργατική τάξη, ο λαός και η νεολαία, την αγριότητα της περιόδου που διανύουμε.
Η «επόμενη μέρα» έχει ξεκινήσει ήδη και φέρνει βάθεμα και άπλωμα του εργασιακού και κοινωνικού μεσαίωνα, ακόμα και αν οι δυνάμεις του συστήματος σέρνουν τη χώρα σε δεύτερες εκλογές. Μπροστά σε αυτές -αλλά και για μετά από αυτές- διαμορφώνεται ένα αντιδραστικό σκηνικό εκβιασμών και «νέων» αυταπατών, που στόχο έχουν να καταπνίξουν την οργή και τα δίκια του λαού, να χειραγωγήσουν τις συνειδήσεις, να εγκλωβίσουν τις μάζες στο πλαίσιο των επιλογών που έχουν ήδη προαποφασίσει τα ξένα και ντόπια αφεντικά που κάνουν κουμάντο στη χώρα για την επόμενη κυβέρνηση και συνολικά για το αστικό πολιτικό σύστημα.
Στις εκλογές της 25ης του Ιούνη το ΚΚΕ(μ-λ) συμμετέχει αυτοδύναμα και δίνει την πολιτική μάχη, για να υπερασπιστεί τον δρόμο του λαού και της νεολαίας, για να προβάλει όσο το δυνατόν πλατύτερα την πραγματική διέξοδο κόντρα στους εκβιασμούς και τα ψευτοδιλήμματα, για να παλέψει και μέσα στην κάλπη τις ταξικές-πολιτικές αλήθειες και τους στόχους που δεν «χωράνε» σε αυτή.

(ολόκληρη η ανακοίνωση ΕΔΩ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου