για επικοινωνία: aristerastikarditsa@gmail.com

για επικοινωνία: aristerastikarditsa@gmail.com

αριστερά στην Καρδίτσα | facebook

Παρασκευή 25 Μαΐου 2018

«κοινωνική συμμαχία»: ποιος κατέχει το copyright?

Πολιτική ομιλία με θέμα «Η πολιτική συμμαχιών του ΚΚΕ διαχρονικά, η πείρα του κόμματος και του διεθνές Κομμουνιστικού κινήματος. Η Κοινωνική Συμμαχία σήμερα» διοργάνωσε χθες Πέμπτη 24/5 η Τ.Ε. Καρδίτσας του ΚΚΕ με ομιλήτρια την Μαρία Γαβαλά, μέλος της ΚΕ. Πληροφορίες που θέλουν την ομιλήτρια να καταγγέλλει ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ και λοιπούς της κακόφημης Κοινωνικής Συμμαχίας για κλοπή πνευματικής ιδιοκτησίας, ελέγχονται ως ανακριβείς.   
Άλλωστε, είναι γνωστό οτι το ΚΚΕ είναι ο πρώτος διδάξας. Από το 1991 ακόμα, με τον Μήτσο Κωστόπουλο (τότε βουλευτή, πρόεδρο της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΚΚΕ και Γενικό Γραμματέα της ΓΣΕΕ), συνυπέγραφε στη ΓΣΕΕ μαζί με ΠΑΣΚΕ και ΔΑΚΕ την τότε διετή συλλογική σύμβαση εργασίας, στην οποία «διαπίστωσαν την αναγκαιότητα για:
Εξάλειψη των ελλειμμάτων του Δηµόσιου Τοµέα και μείωση του πληθωρισμού, αποδοτικότερη λειτουργία του Δηµοσίου Τοµέα, Δίκαιη φορολογική μεταρρύθμιση και ελάφρυνση της επιβάρυνσης ιδίως των χαμηλότερα αμειβόμενων, οικονοµική ανάπτυξη μέσα από τη δημιουργία της αναγκαίας υποδοµής, του εκσυγχρονισµού του παραγωγικού εξοπλισμού µε σκοπό τη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας της Εθνικής Οικονοµίας, αναβάθμιση του ανθρώπινου δυναµικού µε εντονότερη χρησιμοποίηση της επαγγελµατικής κατάρτισης και µετεκπαίδευσης (…) Με αυτά τα δεδομένα οι συμβαλλόμενοι συμφωνούν: Να συμβάλλουν στην προώθηση των αλλαγών που θεσμοθετούνται από την ΕΟΚ στα πλαίσια του ενιαίου κοινωνικού χώρου κλπ κλπ» 
ΣΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου