για επικοινωνία: aristerastikarditsa@gmail.com

για επικοινωνία: aristerastikarditsa@gmail.com

αριστερά στην Καρδίτσα | facebook

Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

κάλεσμα για την πανελλαδική συγκρότηση της ΠΑΑΣ

Ανακοίνωση
του Παναττικού Συντονιστικού
της Πρωτοβουλίας
για Αριστερή Αντιϊμπεριαλιστική Συνεργασία

 Στην κατεύθυνση που ανέδειξε το «Κάλεσμα για την πανελλαδική συγκρότηση της ΠΑΑΣ» τον περασμένο Ιούλη, το Παναττικό Συντονιστικό της ΠΑΑΣ προχωράει στη διοργάνωση πανελλαδικής σύσκεψης στην Αθήνα, το Σαββατοκύριακο 26-27 Οκτώβρη, στην ΑΣΟΕΕ.
Το Παναττικό Συντονιστικό καλεί όλα τα συγκροτημένα σχήματα της ΠΑΑΣ πανελλαδικά, όλα τα συναγωνιστικά σχήματα που αναφέρονται στην ΠΑΑΣ, αγωνιστές και συλλογικότητες, να συμμετάσχουν στη σύσκεψη και να συμβάλουν με ουσιαστικό τρόπο στη διαδικασία αυτή.

Για την καλύτερη προετοιμασία της σύσκεψης, τα τοπικά σχήματα της ΠΑΑΣ καλούνται να προχωρήσουν άμεσα σε προσυσκεψιακές συνελεύσεις, πάνω στα πολιτικά και οργανωτικά ζητήματα που θέτει το κείμενο του καλέσματος, στα πολιτικά ζητήματα που έχουν ανακύψει στο μεταξύ, αλλά και σε ζητήματα που αφορούν την αποτελεσματικότερη παρέμβαση της ΠΑΑΣ στο λαϊκό και εργατικό κίνημα.
Σε αυτή τη διαδικασία και στην πορεία προς την πανελλαδική συγκρότηση θέλει να συμβάλει και το βήμα ελεύθερου διαλόγου που ανοίγει στο ιστολόγιο (μπλογκ) της ΠΑΑΣ (p-a-a-s.blogspot.com), με δυνατότητα δημοσίευσης σύντομων πολιτικών κειμένων.
Με ευθύνη του Παναττικού Συντονιστικού και του Συντονιστικού Θεσσαλονίκης το μήνυμα της κοινής δράσης και αντίστασης της ΠΑΑΣ θα πρέπει να φτάσει σε περιοχές και αγωνιστές που μέχρι σήμερα δεν είχαν την ευχέρεια να έρθουν σε επαφή με τη δράση και τις πρωτοβουλίες της.
Για την πλατιά προπαγάνδιση της Πανελλαδικής Σύσκεψης θα εκδοθούν αφίσα και πρόσκληση.

Αθήνα, 3 Οκτώβρη 2013

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου