για επικοινωνία: aristerastikarditsa@gmail.com

για επικοινωνία: aristerastikarditsa@gmail.com

αριστερά στην Καρδίτσα | facebook

Σάββατο 24 Απριλίου 2021

κάλεσμα σε σύσκεψη για την Πρωτομαγιά

Ο φετινός εορτασμός της εργατικής Πρωτομαγιάς συμπίπτει με τη νέα άγρια επίθεση στα εργασιακά δικαιώματα και στο συνδικαλισμό μέσω του νομοσχεδίου Χατζηδάκη.

Ένα νομοσχέδιο που επιδιώκει την πλήρη παράδοση των εργαζομένων στις ορέξεις των αφεντικών αλλά και την απαγόρευση οποιασδήποτε δυνατότητας των εργαζομένων να παράξουν ένα συνδικαλισμό ταξικό, αγωνιστικό, ενάντια στους εργοδότες και το αστικό κράτος.

Στα προηγούμενα έρχεται να προστεθεί και η άθλια επιλογή της ΓΣΕΕ και αρκετών Εργατικών Κέντρων-μαζί και της Καρδίτσας- να υποταχθούν στην κυβερνητική απόφαση και να παρατείνουν τις αργίες του Πάσχα, καλώντας σε «εορτασμό» (μαζί με την κυβέρνηση) στις 4 Μάη – και μάλιστα χωρίς ούτε την επίφαση απεργιακών συγκεντρώσεων!

Προκύπτει έτσι η ανάγκη να γίνει και στη πόλη μας απεργιακή συγκέντρωση την Πέμπτη 6 Μάη.

Οι ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ καλούν συνδικαλιστικά σχήματα, συλλογικότητες, συνδικαλιστές, εργαζόμενους, άνεργους, νεολαίους σε σύσκεψη την Κυριακή 25/4 στις 6.30μμ στο Παυσίλυπο (μπροστά στο αναψυκτήριο) για συνεννόηση και συντονισμό των κινήσεων με στόχο την κοινή παρέμβαση για ένα ταξικό εορτασμό της Πρωτομαγιάς στις 6/5 αλλά και παραπέρα δράσεων έναντια στο αντεργατικό νομοσχέδιο.

Καρδίτσα 23/4/2021

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου