για επικοινωνία: aristerastikarditsa@gmail.com

για επικοινωνία: aristerastikarditsa@gmail.com

αριστερά στην Καρδίτσα | facebook

Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

ανακοίνωση Ανοικτού Συντονιστικού Οργάνου Διεκδίκησης και Αγώνα

Με το δόγμα του ΣΟΚ που εφάρμοσε η κυβέρνηση στην ΕΡΤ, πριν ένα μήνα(11 Ιουνίου) συνεχίζει τον ίδιο ολισθηρό δρόμο απολύοντας χιλιάδες εργαζόμενους  στους ΟΤΑ(σχολικούς φύλακες), θέτοντας σε διαθεσιμότητα χιλιάδες άλλους (δημοτικούς αστυνομικούς, εκπαιδευτικούς) και απειλώντας καθημερινά όλους τους δημόσιους υπαλλήλους της χώρας ότι ίσως αύριο  είναι η σειρά τους. Τα θύματα της κυβέρνησης είναι  καθημερινά  και είναι αμέτρητα τόσο στον ιδιωτικό όσο και στο δημόσιο τομέα. Η κυβέρνηση υποταγμένη στις εντολές της Τρόικα και του ΔΝΤ είναι αποφασισμένη, με κάθε τρόπο να υλοποιήσει το μοντέλο εξόντωσης της ελληνικής κοινωνίας και των πολιτών της.

Οι εργαζόμενοι αυτής της χώρας διώκονται με τον πλέον βάναυσο τρόπο και πετιούνται στο περιθώριο της ανεργίας και την οικονομικής ανυποληψίας, από την ίδια την κυβέρνηση την οποία εκλέγουν.
Η απάντηση δεν μπορεί να είναι άλλη από τον κοινό και συντονισμένο αγώνα ανατροπής αυτής της κυβέρνησης και την ακύρωση αυτών των πολιτικών που εφαρμόζονται αυτά τα τρία χρόνια των μνημονίων.

Το Ανοικτό Συντονιστικό Όργανο Διεκδίκησης και Αγώνα που προέκυψε από ευρεία σύσκεψη φορέων του νομού Καρδίτσας( Εργατικό Κέντρο, Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ, Εργαζόμενοι στην ΕΡΤ, ΕΛΜΕ, Σύλλογο Δασκάλων και Νηπ/γων, ΕΒΕ, ΠΑΣΕΒΕ, Εμπορικό Σύλλογο, ΟΤΑ, Σύλλογο Καθαριστριών, Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων, Σύλλογο Εργαζομένων Νοσοκομείου Καρδίτσας, Σύλλογο Εργαζομένων ΕΛΤΑ, ΟικόΣφαιρα, Σύλλογο Υπαλλήλων Σούπερ Μάρκετ, Σύλλογο Ξενοδοχοϋπαλλήλων, Σύλλογο Εργαζομένων ΔΕΥΑΚ, Σύλλογο Πυροσβεστών, Εργαζομένων «Βοήθεια στο Σπίτι», Πρωτοβουλία Εργαζομένων) υλοποιώντας την απόφασή του για κοινή δράση όλων των εργαζομένων συμμετέχει και καλεί όλους τους  κατοίκους της Καρδίτσας  σε συστράτευση,  στο σημερινό συλλαλητήριο που διοργανώνουν το Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων  και το Συνδικάτου Οικοδόμων στην κεντρική πλατεία της Καρδίτσας στις 8.30 μ.μ

Η Συντονιστική Επιτροπή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου