για επικοινωνία: aristerastikarditsa@gmail.com

για επικοινωνία: aristerastikarditsa@gmail.com

αριστερά στην Καρδίτσα | facebook

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016

το Πολυτεχνείο ΖΕΙ στους αγώνες του σήμερα!

Στο δρόμο του Νοέμβρη για την ανατροπή!

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ KAΡΔΙΤΣΑΣ καλεί σε μαζική συμμετοχή στην συγκέντρωση  του Πολυτεχνείου στις 17/11 στις 6:30 μμ στην κεντρική πλατεία και σε κλιμάκωση του αγώνα, μπροστά και στα απεργιακά ραντεβού στις 24/11 και 8/12 για την ανατροπή της αντεργατικής επίθεσης κυβέρνησης - ΕΕ -κεφαλαίου.

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ χαιρετίζει τους χιλιάδες διαδηλωτές που κατέκλυσαν το κέντρο της Αθήνας, αλλά και άλλων πόλεων, σπάζοντας στο δρόμο την τρομοκρατία και αμφισβητώντας μαχητικά τις κόκκινες γραμμές που έστησε η κυβέρνηση για να προστατέψει τον εκπρόσωπο του αμερικάνικου ιμπεριαλισμού Μπ. Ομπάμα.
Καταγγέλλει
την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που, ακολουθώντας τους προκατόχους της, προσπάθησε να μετατρέψει την Αθήνα σε νεκρή πόλη και εντέλει επιστράτευσε τα ΜΑΤ, το ξύλο και τα χημικά για να διαλύσει τις διαδηλώσεις. Η καταστολή είναι πια μόνιμος συνοδοιπόρος της αντιλαϊκής πολιτικής της κυβέρνησης, απαραίτητη προϋπόθεση για την εφαρμογή μιας πολιτικής που εξαθλιώνει τον λαό και οδηγεί τη χώρα σε επικίνδυνες περιπέτειες, υποταγμένη στα ιμπεριαλιστικά κέντρα.
Οι κυβερνητικές ορντίναντσες είναι ανεπιθύμητες στις κινητοποιήσεις της 17ης Νοέμβρη και σε κάθε κινητοποίηση που παλεύει για Ψωμί, Παιδεία και Ελευθερία. Διάλεξαν στρατόπεδο και διάλεξαν να είναι με την οικονομική ελίτ που έχει τα χέρια της βουτηγμένα στο αίμα της εκμετάλλευσης και των πολέμων. Κάθε φορά που ο λαός θα βρίσκεται μπροστά στον κίνδυνο της τυραννίας θα διαλέγει την εξέγερση ενάντια στην καπιταλιστική κυριαρχία και τους εκφραστές της.

 Η πάλη για ψωμί, δουλειά, παιδεία και ελευθερία στην εποχή μας, μπορεί να γίνει το σύνθημα της σύγχρονης εξέγερσης του λαού για τα δικαιώματά του, για κατακτήσεις στο σήμερα, με όπλο ένα ταξικά και πολιτικά ανασυγκροτημένο εργατικό κίνημα, ένα οργανωμένο και πολιτικά επικίνδυνο λαϊκό και νεολαιίστικο κίνημα και μια αντικαπιταλιστική και σύγχρονα κομμουνιστική αριστερά.


Οι εξεγέρσεις δεν μπαίνουν στα μουσεία ούτε περιορίζονται σε χαζοχαρούμενα μουσικά δρώμενα σε κλειστούς χώρους όπως αποφάσισαν οι φορείς (υποταγής) της πόλης (δεν περιμέναμε βέβαια και τίποτε άλλο), στο δρόμο δένεται το ατσάλι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου